Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Profesyonel Launcher - [CPP - NetFramework] - BETA SÜRÜM

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

s1nwar

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Online süresi
14d 5h
Reaksiyon Skoru
122
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
2,740
DevLira
60
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, toplulukta henüz modern bir launcher/manager programının bulunmamasından dolayı böyle bir şeyi üretme kararı aldım.

- Yeni teknolojiler kullanılarak windowsta en kararlı ve optimize çalışacak şekilde yapıldı.
- 3 Host barınma alanına kadar destekler (neden 3, çünkü eğer bir barına sunucunda sorun olursa anında diğerlerine bağlanır?
- İcon ve Game Name sizin istediğiniz şekilde oluşturulur.

- SHA256 Kullanılarak dosyaların değişkenliği kontrol edilmektedir.
- Dilediğiniz 3 görseli ekleyebilirsiniz. PNG (911 X 381)

Screenshot_175.png

Screenshot_176.png

Screenshot_177.png

EKLENECEKLER TODO:

NOT: Yorum yapıp, geliştirme için fikir/hata katkısında bulunan sınırsız üyelik talebinde bulunabilir. Bu program ilerleyen süreçlerde ücretli olarak yayımlanabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

eline sağlık çok güzel olmuş ancak tasarım olarak sanki windows xp ui gibi. Daha modern bir tasarım olabilir.
Bende böyle bir şey yapmıştım ama c++ değil typescript ile yapmıştım. Modern tasarım için görsel örnek olması için atıyorum.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Teşekkürler, giflerdeki modeller de png destekli yapılar olacak şuan windowsun ui leri kullanıldı bu model bu tarz olacak, diğer 2 model söylediğiniz gibi özelleştirilebilir olacak.
Elina sağlık paylaşım için sağol türkçe dil desteği de varmı
Rica ederim, aslında türkçe-ingilizce karışık ilerledi biraz dil desteği mevcut ama çevirileri boşluklarda ekleyeceğim. Video izleyebilirsin çok çok basit kullanımı mevcut.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri