Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oynadığım svde saldırı hızı vb. bulamıyorum

yakup kaynak

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
1g 82144s
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
Başarım Puanı
27
TM Yaşı
1 Yıl 7 Ay 11 Gün
MmoLira
575
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oynadığım serverde cpythonmanager'dan karakter adını seviyesini bulabiliyorum ama saldırı hızı, haraket hızı ve benzerlerini bulamıyorum.HELPP

Sunucunun adınıda yazsaydın keske
genelde rotation - dan - yaparak gelirsen sırasını ögrenirsen value si 12323232300fffff bile olsa saldırı hızıdır

Sunucunun adınıda yazsaydın keske
genelde rotation - dan - yaparak gelirsen sırasını ögrenirsen value si 12323232300fffff bile olsa saldırı hızıdır
kusura bakmayın unutmuşum kafalarmt2 rotationları buldum ondan sonra kesildim. yardım edersen çok mutlu olurum

Offsetlerle uğraşmak yerine oyunun kendi SetAttackSpeed ve SetMoveSpeed fonksiyonunu kullan, çok basit: karakter pointer’ını ECX’e alıp istediğin attack speed değerini stack’e pushladıktan sonra fonksiyon adresine call atıyorsun bu kadar.

Offsetlerle uğraşmak yerine oyunun kendi SetAttackSpeed ve SetMoveSpeed fonksiyonunu kullan, çok basit: karakter pointer’ını ECX’e alıp istediğin attack speed değerini stack’e pushladıktan sonra fonksiyon adresine call atıyorsun bu kadar.
dediğiniz fonksiyonlar gizli galiba dumper listesinde bulamadım, ayrıca karakter pointerını ecx'e nasıl alacağamı bilmiyorum. teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri