- Konular
- 35
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 322
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sorunsuzca kurdum ve çalıştırdım, game buildi de aldım sorunsuzca. Filesteki kostümler, kanatlar ve sistemler çok hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen kısım yeni eklenen iç itemlerin oyuna "eklenmek" yerine oyundaki itemlerin yerine konmuş olması. Emek tipi bir servera çevirmek istedim, satıcıya iç item koyarken bir fark ettim ki Tahta Bilezik+9 yok yerinde başka bir item var
Kalkanlar vesaire de değişmiş, uğraşsam düzeltirim de ufak bir serzeniş olarak düşünebilirsin kral 
Kalkanlar vesaire de değişmiş, uğraşsam düzeltirim de ufak bir serzeniş olarak düşünebilirsin kral 
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,696
- DevLira
- 78
Üşengeçlik diyelim reisim teşekkür ederimSorunsuzca kurdum ve çalıştırdım, game buildi de aldım sorunsuzca. Filesteki kostümler, kanatlar ve sistemler çok hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen kısım yeni eklenen iç itemlerin oyuna "eklenmek" yerine oyundaki itemlerin yerine konmuş olması. Emek tipi bir servera çevirmek istedim, satıcıya iç item koyarken bir fark ettim ki Tahta Bilezik+9 yok yerinde başka bir item varKalkanlar vesaire de değişmiş, uğraşsam düzeltirim de ufak bir serzeniş olarak düşünebilirsin kral
![]()
- Konular
- 35
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 322
- DevLira
- 3
Bu değişen itemleri eski haline getirip yeni itemler olarak eklemeye çalışıyorum da ikonları nereden değişiyoruz bu itemlerin? locale içindeki item_list e bakıyorum eski ikonunun dosyası gözüküyorÜşengeçlik diyelim reisim teşekkür ederim
Neyi gözden kaçırdığımı anlamadım bir türlü.- Katılım
- 12 Eki 2009
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,696
- DevLira
- 78
item list rottan cekerBu değişen itemleri eski haline getirip yeni itemler olarak eklemeye çalışıyorum da ikonları nereden değişiyoruz bu itemlerin? locale içindeki item_list e bakıyorum eski ikonunun dosyası gözüküyorNeyi gözden kaçırdığımı anlamadım bir türlü.
- Konular
- 35
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 137
- MmoLira
- 322
- DevLira
- 3
Eyvallah reis. Bir de köylerdeki çöl tilkisine hasar vuramıyorum, moblar da oyuncuya hasar vurmuyor, ayarı vesaire mi var nasıl düzeltebilirim onu? Çöl tilkisi önemli değil kaldırırım onu da mobların oyuncuya vurmaması sıkıntıitem list rottan ceker

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)