Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nugano Server Files V2025

4.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sorunsuzca kurdum ve çalıştırdım, game buildi de aldım sorunsuzca. Filesteki kostümler, kanatlar ve sistemler çok hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen kısım yeni eklenen iç itemlerin oyuna "eklenmek" yerine oyundaki itemlerin yerine konmuş olması. Emek tipi bir servera çevirmek istedim, satıcıya iç item koyarken bir fark ettim ki Tahta Bilezik+9 yok yerinde başka bir item var 😂 Kalkanlar vesaire de değişmiş, uğraşsam düzeltirim de ufak bir serzeniş olarak düşünebilirsin kral 😂

Sorunsuzca kurdum ve çalıştırdım, game buildi de aldım sorunsuzca. Filesteki kostümler, kanatlar ve sistemler çok hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen kısım yeni eklenen iç itemlerin oyuna "eklenmek" yerine oyundaki itemlerin yerine konmuş olması. Emek tipi bir servera çevirmek istedim, satıcıya iç item koyarken bir fark ettim ki Tahta Bilezik+9 yok yerinde başka bir item var 😂 Kalkanlar vesaire de değişmiş, uğraşsam düzeltirim de ufak bir serzeniş olarak düşünebilirsin kral 😂
Üşengeçlik diyelim reisim teşekkür ederim

Üşengeçlik diyelim reisim teşekkür ederim
Bu değişen itemleri eski haline getirip yeni itemler olarak eklemeye çalışıyorum da ikonları nereden değişiyoruz bu itemlerin? locale içindeki item_list e bakıyorum eski ikonunun dosyası gözüküyor 😂 Neyi gözden kaçırdığımı anlamadım bir türlü.

Bu değişen itemleri eski haline getirip yeni itemler olarak eklemeye çalışıyorum da ikonları nereden değişiyoruz bu itemlerin? locale içindeki item_list e bakıyorum eski ikonunun dosyası gözüküyor 😂 Neyi gözden kaçırdığımı anlamadım bir türlü.
item list rottan ceker

item list rottan ceker
Eyvallah reis. Bir de köylerdeki çöl tilkisine hasar vuramıyorum, moblar da oyuncuya hasar vurmuyor, ayarı vesaire mi var nasıl düzeltebilirim onu? Çöl tilkisi önemli değil kaldırırım onu da mobların oyuncuya vurmaması sıkıntı 😂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri