HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Neden definesiz eklersinki keşke özen göstersen cok faydası olurdu foruma
Oda benim keyfim kankamNeden definesiz eklersinki keşke özen göstersen cok faydası olurdu foruma
evet ama çözmek üzereyim sunucuda g++10 yok src dosyalarini g++12 gibi sürümlere yükseltiyorum bazı noktalarda ln -s /usr/local/bin/g++13 /usr/local/bin/g++10 komutu ile build aliyorum ama geçici bir çözüm oluyor freebsd 13.x lerde g++10 artık desteklenmediginden manuel olarak sunucuya kuruyorum kurulum sonrasinda neticeyi burdan yine paylaşırımBuilddemi skinti yasiyosun
tam okumadım sorunu dostum ama sorun ne ise dc den ulaşırsan göz gezdireyimevet ama çözmek üzereyim sunucuda g++10 yok src dosyalarini g++12 gibi sürümlere yükseltiyorum bazı noktalarda ln -s /usr/local/bin/g++13 /usr/local/bin/g++10 komutu ile build aliyorum ama geçici bir çözüm oluyor freebsd 13.x lerde g++10 artık desteklenmediginden manuel olarak sunucuya kuruyorum kurulum sonrasinda neticeyi burdan yine paylaşırım
sunucuda build almana gerek yokki normal bsd ile al buildini at oraya boşuna uğraşmaevet ama çözmek üzereyim sunucuda g++10 yok src dosyalarini g++12 gibi sürümlere yükseltiyorum bazı noktalarda ln -s /usr/local/bin/g++13 /usr/local/bin/g++10 komutu ile build aliyorum ama geçici bir çözüm oluyor freebsd 13.x lerde g++10 artık desteklenmediginden manuel olarak sunucuya kuruyorum kurulum sonrasinda neticeyi burdan yine paylaşırım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)