Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nugano Server Files V2025

4.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Neden definesiz eklersinki keşke özen göstersen cok faydası olurdu foruma

Builddemi skinti yasiyosun
evet ama çözmek üzereyim sunucuda g++10 yok src dosyalarini g++12 gibi sürümlere yükseltiyorum bazı noktalarda ln -s /usr/local/bin/g++13 /usr/local/bin/g++10 komutu ile build aliyorum ama geçici bir çözüm oluyor freebsd 13.x lerde g++10 artık desteklenmediginden manuel olarak sunucuya kuruyorum kurulum sonrasinda neticeyi burdan yine paylaşırım

evet ama çözmek üzereyim sunucuda g++10 yok src dosyalarini g++12 gibi sürümlere yükseltiyorum bazı noktalarda ln -s /usr/local/bin/g++13 /usr/local/bin/g++10 komutu ile build aliyorum ama geçici bir çözüm oluyor freebsd 13.x lerde g++10 artık desteklenmediginden manuel olarak sunucuya kuruyorum kurulum sonrasinda neticeyi burdan yine paylaşırım
tam okumadım sorunu dostum ama sorun ne ise dc den ulaşırsan göz gezdireyim

sunucuda build almana gerek yokki normal bsd ile al buildini at oraya boşuna uğraşma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri