- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,696
- DevLira
- 78
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar bir kaç zamandır keyfi olarak geliştirdiğim filesi sizle paylaşıyorum.
Kendi gördüğüm herhangi bir hata veya buga rastlamadım.
Olurda denk gelirseniz yorumlarda yardımlaşarak çözün lütfen.
Genel yapı olarak vs'liğe uyumludur.
Altyapı olarak martysama 5.4 kullanılmıştır.
Ek güncelleme vermeyi düşünmüyorum, tüm kaynak dosyaları ile paylaşıyorum gerekli eklemeleri kendiniz yaparsınız.
Genel olarak unutmadığım eklentileri not defteri olarak kaydettim ordan kontrol edersiniz. (Unuttuklarım vardır elbet.)
Keyifli forumlar dilerim.
Freebsd 13.2 Mysql 5.6
Bu freebsd ile build alıp oyunu çalıştırabilirsiniz. [LINK]
Navicat şifresini tam hatırlamıyorum fakat dev olabilir veya 12345 olmaz ise sıfırlarsınız.
Gm Hesap - nugano : 12345
test : 12345
DİPNOT 1 : Build almak için ccache yükleyiniz puttyden. [pkg install ccache]
DİPNOT 2 : Sistemlerin defineleri yoktur sistem sökmek için indirenler indirmeyebilir. Yormadan burada belirteyim.
DİPNOT 3 : game dosyasını adalet diye klasor olusturup ıcerısıne atın.(cd /adalet/main olacak.)
Ek güncelleme vermeyi düşünmüyorum, tüm kaynak dosyaları ile paylaşıyorum gerekli eklemeleri kendiniz yaparsınız.
Genel olarak unutmadığım eklentileri not defteri olarak kaydettim ordan kontrol edersiniz. (Unuttuklarım vardır elbet.)
C++:
1 Şebnem Affect GameSRC/ClientSRC
2 Render Target ClientSRC
3 Oyun İçi Nesne Market GameSRC/ClientSRC
4 Yeni Login Selec Empire Pack
5 Sınırsız Yeşil Mor Kritik Delici Şebnem GameSRC
6 Otopot Aç Kapa 5 saniye engel GameSRC
7 Gerçek Affectlerin gözükmesi Pack
8 Shining Sistemi ClientSRC
9 Yeni Kostüm Setleri 11 Adet Pack
10 Statü Sıfırlama Bugu Fix GameSRC
11 Taş Socket 4 GameSRC/ClientSRC
12 Taş ve Cevher Ekleme Oranı %100 GameSRC
13 Kostüm Gizle Göster GameSRC/ClientSRC
14 Otomatik Av GameSRC/ClientSRC
15 Global Sıralama GameSRC/ClientSRC
16 Battlepass GameSRC/ClientSRC
17 Raidcall Rütbe GameSRC/ClientSRC
18 Uzaktan Market GameSRC/ClientSRC
19 Otomatik Bağırma GameSRC/ClientSRC
20 Skill Color GameSRC/ClientSRC
21 New Damage(+Block Kapatıldı) GameSRC
22 Gm ve blirli oyuncuya özel renk ve efekt nick ClientSRC
22 Oto av V2 GameSRC/ClientSRC
23 Hızlı sandık açma ve sandık önizleme GameSRC/ClientSRC
24 Sandık açma bilgilendirme Alt+sol click Efekt Pack
25 Mob vnum gösterme ClientSRC
26 Ccache bellek build GameSRC
27 Av görevi Quest
28 Premium icon gizle/göster Pack
29 Hızlı menu butonlar gizle/göster Pack /update premium görünüm
30 Boss Arena GameSRC/ClientSRC
31 Lonca lider general renk GameSRC/ClientSRC
32 Oto toplama ClientSRC/Pack
33 Affect premium Pack
34 Nesne ile shop GameSRC/ClientSRC
35 Kostüm Envanteri New Pack
36 Ek booster, yüzük ve kadeh GameSRC/ClientSRC
37 Tr tip cube GameSRC/ClientSRC
38 Çark sistemi + çark parçacığı GameSRC/Server
39 Pvp turnuvası Pack/Server
40 Yeni 6 map ve metin görünüm Server/Pack
41 Taş birleşim proto
42 New thinboard Pack
42 Minimap altı harita ismi Pack
43 Chat üstü bildirim-uyarı Pack
44 Işınlanınca chat gitmesin Pack
45 Yeni oyun ayarları ClientSRC/Pack
46 Ortak köy ve başlangıç koordinat GameSRC/Server
47 Metin ve boss efsun GameSRC/ClientSRC
48 Yeni başlangıç binek Server/Pack
49 Işınlanma sihirbazı GameSRC/ClientSRC
50 Metinden çıkan slotlar disable GameSRC
51 Düello sistemi GameSRC/Pack
Freebsd 13.2 Mysql 5.6
Bu freebsd ile build alıp oyunu çalıştırabilirsiniz. [LINK]
Navicat şifresini tam hatırlamıyorum fakat dev olabilir veya 12345 olmaz ise sıfırlarsınız.
DİPNOT 2 : Sistemlerin defineleri yoktur sistem sökmek için indirenler indirmeyebilir. Yormadan burada belirteyim.
DİPNOT 3 : game dosyasını adalet diye klasor olusturup ıcerısıne atın.(cd /adalet/main olacak.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Filesten bi kaç görüntü atayım aklıma gelmeyen sistemler vs var fakat kanıt niteliğinde bırakıyorum.
Genel bakış
Login
Oyuna başlangıç
Genel bakış
Login
Oyuna başlangıç
- Tüm şebnemler sınırsızdır.
- Ejderha tanrıları sınırsızdır.
- Kritik delici sınırsızdır.
- Mor ve yeşil pot sınırsızdır.
- Başlangıçta 1-1 ve 5-5 vslik item sandığı verilmektedir.
- Ek olarak farmlık itemler ayarlıdır cubeden bakabilirsiniz.
Taşlar birleştirildi ek olarak 4 taş mevcut
Skill color
Nesne market
Yeni kostüm envanteri
Düello sistemi
Cube Renewal
Çark sistemi ve npcde itemli satış
Animasyonlu kanat ve set 11 adet
Skill color
Nesne market
Yeni kostüm envanteri
Düello sistemi
Cube Renewal
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öncelikle böyle kapsamlı ve titiz bir çalışmayı toplulukla paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum. Bu tür paylaşımlar, sadece projeyi kullanmak isteyenler için değil, aynı zamanda sektörde bilgi ve tecrübe paylaşımını destekleyen bir kültürün oluşması açısından da çok değerli. Emeğinizin her detayı hissediliyor; özellikle Düello Sistemi, Battlepass, Global Sıralama, Boss Arena, Yeni Login Selec Empire ve diğer özel sistemler, sadece işlevsel değil aynı zamanda kullanıcı deneyimini ciddi şekilde yükselten eklemeler olmuş.Selamlar bir kaç zamandır keyfi olarak geliştirdiğim filesi sizle paylaşıyorum.
Keyifli forumlar dilerim.C++:1 Şebnem Affect GameSRC/ClientSRC 2 Render Target ClientSRC 3 Oyun İçi Nesne Market GameSRC/ClientSRC 4 Yeni Login Selec Empire Pack 5 Sınırsız Yeşil Mor Kritik Delici Şebnem GameSRC 6 Otopot Aç Kapa 5 saniye engel GameSRC 7 Gerçek Affectlerin gözükmesi Pack 8 Shining Sistemi ClientSRC 9 Yeni Kostüm Setleri 11 Adet Pack 10 Statü Sıfırlama Bugu Fix GameSRC 11 Taş Socket 4 GameSRC/ClientSRC 12 Taş ve Cevher Ekleme Oranı %100 GameSRC 13 Kostüm Gizle Göster GameSRC/ClientSRC 14 Otomatik Av GameSRC/ClientSRC 15 Global Sıralama GameSRC/ClientSRC 16 Battlepass GameSRC/ClientSRC 17 Raidcall Rütbe GameSRC/ClientSRC 18 Uzaktan Market GameSRC/ClientSRC 19 Otomatik Bağırma GameSRC/ClientSRC 20 Skill Color GameSRC/ClientSRC 21 New Damage(+Block Kapatıldı) GameSRC 22 Gm ve blirli oyuncuya özel renk ve efekt nick ClientSRC 22 Oto av V2 GameSRC/ClientSRC 23 Hızlı sandık açma ve sandık önizleme GameSRC/ClientSRC 24 Sandık açma bilgilendirme Alt+sol click Efekt Pack 25 Mob vnum gösterme ClientSRC 26 Ccache bellek build GameSRC 27 Av görevi Quest 28 Premium icon gizle/göster Pack 29 Hızlı menu butonlar gizle/göster Pack /update premium görünüm 30 Boss Arena GameSRC/ClientSRC 31 Lonca lider general renk GameSRC/ClientSRC 32 Oto toplama ClientSRC/Pack 33 Affect premium Pack 34 Nesne ile shop GameSRC/ClientSRC 35 Kostüm Envanteri New Pack 36 Ek booster, yüzük ve kadeh GameSRC/ClientSRC 37 Tr tip cube GameSRC/ClientSRC 38 Çark sistemi + çark parçacığı GameSRC/Server 39 Pvp turnuvası Pack/Server 40 Yeni 6 map ve metin görünüm Server/Pack 41 Taş birleşim proto 42 New thinboard Pack 42 Minimap altı harita ismi Pack 43 Chat üstü bildirim-uyarı Pack 44 Işınlanınca chat gitmesin Pack 45 Yeni oyun ayarları ClientSRC/Pack 46 Ortak köy ve başlangıç koordinat GameSRC/Server 47 Metin ve boss efsun GameSRC/ClientSRC 48 Yeni başlangıç binek Server/Pack 49 Işınlanma sihirbazı GameSRC/ClientSRC 50 Metinden çıkan slotlar disable GameSRC 51 Düello sistemi GameSRC/Pack
Freebsd 13.2 Mysql 5.6
Bu freebsd ile build alıp oyunu çalıştırabilirsiniz. [Öğeyi görmek için üye olmalısınız.]
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Filesten bi kaç görüntü atayım aklıma gelmeyen sistemler vs var fakat kanıt niteliğinde bırakıyorum.
Genel bakış
Login
Oyuna başlangıç
Tüm şebnemler sınırsızdır.Ejderha tanrıları sınırsızdır.Kritik delici sınırsızdır.Mor ve yeşil pot sınırsızdır.Başlangıçta 1-1 ve 5-5 vslik item sandığı verilmektedir.Ek olarak farmlık itemler ayarlıdır cubeden bakabilirsiniz.Taşlar birleştirildi ek olarak 4 taş mevcut
Skill color
Nesne market
Yeni kostüm envanteri
Düello sistemi
Cube Renewal
Tüm kaynak dosyalarını eksiksiz paylaşmanız, herkesin kendi projelerinde geliştirme yapabilmesine olanak tanıyor; bu yaklaşım gerçekten takdire şayan. FreeBSD 13.2 + MySQL 5.6 uyumluluğunu ve ccache ile build alma notlarını özellikle belirtmeniz, paylaşımın sadece “dosya sunmak”la kalmadığını, aynı zamanda rehberlik ettiğini de gösteriyor.
Ayrıca sistemlerin definelerinin olmadığını önceden not etmeniz, sorumluluk ve şeffaflık açısından değerli bir detay. Bu tür açıklamalar, topluluk içinde güven oluşturan ve diğer kullanıcıların doğru şekilde ilerlemesini sağlayan bir yaklaşım.
Emeğiniz, sabrınız ve titizliğiniz için gerçekten teşekkür ederim. Bu paylaşım, uzun süreli referans niteliğinde olacak ve hem mevcut hem de gelecek projeler için önemli bir kaynak teşkil edecektir. Topluluk adına tekrar saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Üşengeçlik diyelim reisim teşekkür ederimSorunsuzca kurdum ve çalıştırdım, game buildi de aldım sorunsuzca. Filesteki kostümler, kanatlar ve sistemler çok hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen kısım yeni eklenen iç itemlerin oyuna "eklenmek" yerine oyundaki itemlerin yerine konmuş olması. Emek tipi bir servera çevirmek istedim, satıcıya iç item koyarken bir fark ettim ki Tahta Bilezik+9 yok yerinde başka bir item varKalkanlar vesaire de değişmiş, uğraşsam düzeltirim de ufak bir serzeniş olarak düşünebilirsin kral
![]()
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,696
- DevLira
- 78
tekrar deneHocam indirme linki çalışmıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)