HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
chdeki configlere ellemene gerek yokhocam farklı bir sunucu ipsine kurdum. chlerdeki configleri ayarladım root taki serverinfo.py deki ipyide güncelledim oyunu aktif ettiğimde giriş yapmıyor hata diyor nereyi eksik yapıyorum?
değiştirdim ch1 ch99 aut u lib dosyası yok nasıl kuracağım libleri elinizde varsa gönderebilir misiniz?
syserr bak hocam ch1in ne diye syserr veriyo auth bakdeğiştirdim ch1 ch99 aut u lib dosyası yok nasıl kuracağım libleri elinizde varsa gönderebilir misiniz?
lib eksik googleye libssl.so.11 yazarsan çıkar bunu atayım ben sana diğer istediklerini araştırarak bulabilirsin muhtemelen 3 tane ister.sorunu buldum ld-elf32.so.1: Shared object "libssl.so.11" not found, required by "game_r41254" bu hatayı veriyor lib eksik nasıl düzeltirim?
Ekli dosyalar
Tamamdır çok teşekkürlerlib eksik googleye libssl.so.11 yazarsan çıkar bunu atayım ben sana diğer istediklerini araştırarak bulabilirsin muhtemelen 3 tane ister.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)