romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nugano Server Files V2025

4.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

eline sağlık

Paylaşım için teşekkürler <3

Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık 🙏🏻

Eline sağlık paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler @nugano

Yorumlardaki virüs tarama sonucu konuya dahil edildi Paylaşım için teşekkür ederiz.
Hepinize ayrı ayrı ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
Vay vay ellerine sağlık kaliteli bir işçilik :)
Eyv kankam <3
Evet mevcut hepsi
Eline sağlık paylaşım için teşekkürler :)

Altyapı benim paylaştığım dosya mı?
Yok kankam senin altyapıyı kullandığın filesin altyapısı :D
Paylaş için teşekkürler, pvp turnuvası ve düello sistemi içeriği nedir?
pvp turnuvası 1-1 karışık olarak düello sistemi ise mosha tarzı 45k hp 160k hp sabit damage zehirsiz vs ayarlanabılır damage ile
eline sağlık
teşekkür ettim

Öncelikle böyle kapsamlı ve titiz bir çalışmayı toplulukla paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum. Bu tür paylaşımlar, sadece projeyi kullanmak isteyenler için değil, aynı zamanda sektörde bilgi ve tecrübe paylaşımını destekleyen bir kültürün oluşması açısından da çok değerli. Emeğinizin her detayı hissediliyor; özellikle Düello Sistemi, Battlepass, Global Sıralama, Boss Arena, Yeni Login Selec Empire ve diğer özel sistemler, sadece işlevsel değil aynı zamanda kullanıcı deneyimini ciddi şekilde yükselten eklemeler olmuş.

Tüm kaynak dosyalarını eksiksiz paylaşmanız, herkesin kendi projelerinde geliştirme yapabilmesine olanak tanıyor; bu yaklaşım gerçekten takdire şayan. FreeBSD 13.2 + MySQL 5.6 uyumluluğunu ve ccache ile build alma notlarını özellikle belirtmeniz, paylaşımın sadece “dosya sunmak”la kalmadığını, aynı zamanda rehberlik ettiğini de gösteriyor.

Ayrıca sistemlerin definelerinin olmadığını önceden not etmeniz, sorumluluk ve şeffaflık açısından değerli bir detay. Bu tür açıklamalar, topluluk içinde güven oluşturan ve diğer kullanıcıların doğru şekilde ilerlemesini sağlayan bir yaklaşım.

Emeğiniz, sabrınız ve titizliğiniz için gerçekten teşekkür ederim. Bu paylaşım, uzun süreli referans niteliğinde olacak ve hem mevcut hem de gelecek projeler için önemli bir kaynak teşkil edecektir. Topluluk adına tekrar saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. 🌟
güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim

Hocam skill colorda sorun mu var anlamadım renk değiştirmeye çalışınca arada degistirmiyor evet hayır olan o pencerede kalıyor

Hocam skill colorda sorun mu var anlamadım renk değiştirmeye çalışınca arada degistirmiyor evet hayır olan o pencerede kalıyor
nuganodan degıstırme başka karakterde dene

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri