- Konular
- 5
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 4,093
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
eline sağlık
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,711
- DevLira
- 78
Paylaşım için teşekkürler <3
Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık![]()
Eline sağlık paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler @nugano
Hepinize ayrı ayrı ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinYorumlardaki virüs tarama sonucu konuya dahil edildi Paylaşım için teşekkür ederiz.
Eyv kankam <3Vay vay ellerine sağlık kaliteli bir işçilik![]()
Evet mevcut hepsiSRC mevcut mu
Yok kankam senin altyapıyı kullandığın filesin altyapısıEline sağlık paylaşım için teşekkürler
Altyapı benim paylaştığım dosya mı?

pvp turnuvası 1-1 karışık olarak düello sistemi ise mosha tarzı 45k hp 160k hp sabit damage zehirsiz vs ayarlanabılır damage ilePaylaş için teşekkürler, pvp turnuvası ve düello sistemi içeriği nedir?
teşekkür ettimeline sağlık
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,711
- DevLira
- 78
güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederimÖncelikle böyle kapsamlı ve titiz bir çalışmayı toplulukla paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum. Bu tür paylaşımlar, sadece projeyi kullanmak isteyenler için değil, aynı zamanda sektörde bilgi ve tecrübe paylaşımını destekleyen bir kültürün oluşması açısından da çok değerli. Emeğinizin her detayı hissediliyor; özellikle Düello Sistemi, Battlepass, Global Sıralama, Boss Arena, Yeni Login Selec Empire ve diğer özel sistemler, sadece işlevsel değil aynı zamanda kullanıcı deneyimini ciddi şekilde yükselten eklemeler olmuş.
Tüm kaynak dosyalarını eksiksiz paylaşmanız, herkesin kendi projelerinde geliştirme yapabilmesine olanak tanıyor; bu yaklaşım gerçekten takdire şayan. FreeBSD 13.2 + MySQL 5.6 uyumluluğunu ve ccache ile build alma notlarını özellikle belirtmeniz, paylaşımın sadece “dosya sunmak”la kalmadığını, aynı zamanda rehberlik ettiğini de gösteriyor.
Ayrıca sistemlerin definelerinin olmadığını önceden not etmeniz, sorumluluk ve şeffaflık açısından değerli bir detay. Bu tür açıklamalar, topluluk içinde güven oluşturan ve diğer kullanıcıların doğru şekilde ilerlemesini sağlayan bir yaklaşım.
Emeğiniz, sabrınız ve titizliğiniz için gerçekten teşekkür ederim. Bu paylaşım, uzun süreli referans niteliğinde olacak ve hem mevcut hem de gelecek projeler için önemli bir kaynak teşkil edecektir. Topluluk adına tekrar saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.![]()
- Konular
- 54
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 20d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 123
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 3,055
- DevLira
- 54
Hocam skill colorda sorun mu var anlamadım renk değiştirmeye çalışınca arada degistirmiyor evet hayır olan o pencerede kalıyor
- Konular
- 113
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 432
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 5,711
- DevLira
- 78
nuganodan degıstırme başka karakterde deneHocam skill colorda sorun mu var anlamadım renk değiştirmeye çalışınca arada degistirmiyor evet hayır olan o pencerede kalıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)