- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 789
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,524
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar,
Hepimiz oyunları destansı hikayeleri, zorlu görevleri ve rekabetçi anları için seviyoruz. Kimi zaman bir krallığı kurtarıyor, kimi zaman en hızlı turu atmaya çalışıyor, kimi zaman da stratejimizle rakiplerimizi alt ediyoruz.
Ama bazen oyun dünyası bize öyle anlar yaşatır ki, mantık iflas eder, fizik kuralları pencereden atlar ve geriye sadece kahkahalarla dolu anılar kalır. Bir "bug" (oyun hatası) yüzünden havada yürüyen bir karakter, yapay zekanın anlamsız bir kararla ortalığı birbirine katması ya da tamamen kendi denemelerimizle ortaya çıkan absürt bir sonuç...
İşte bu anlar, oyunların en "kusurlu" ama belki de en samimi ve eğlenceli yanları.
Bu başlık altında, oyunlarda yaşadığımız en saçma, en mantıksız ama bir o kadar da komik ve unutulmaz anılarımızı paylaşalım diyorum.
Ben başlayayım:
Bir keresinde Whiterun'ın yakınlarındaki bir dev kampına gizlice yaklaşmaya çalışıyordum. Devlerden biri, mamutuna vurduğu gibi mamutu yörüngeye fırlattı! Yavaş çekimde gökyüzüne yükselip sonra süzülerek yere düşen mamutu görmek, o gergin anı bir anda kahkaha krizine çevirmişti. O günden sonra devlere olan saygım (!) bir kat daha arttı.
Şimdi Sıra Sizde!
Sizin de mutlaka "Bu nasıl olabilir?" dediğiniz ama gülmekten kendinizi alamadığınız bir anınız vardır.
Hangi oyunda başınıza geldi?
Sizi bu kadar güldüren veya şaşırtan olay neydi?
Bir oyun hatası mıydı, yoksa tamamen beklenmedik bir rastlantı mı?
Gelin, bu absürt ama bir o kadar da değerli anılarımızı bir araya getirelim. Varsa ekran görüntüsü veya video linkiyle paylaşımlarınız çok daha keyifli olur!
Bakalım kimlerin başına neler gelmiş? Merakla hikayelerinizi bekliyorum!
Hepimiz oyunları destansı hikayeleri, zorlu görevleri ve rekabetçi anları için seviyoruz. Kimi zaman bir krallığı kurtarıyor, kimi zaman en hızlı turu atmaya çalışıyor, kimi zaman da stratejimizle rakiplerimizi alt ediyoruz.
Ama bazen oyun dünyası bize öyle anlar yaşatır ki, mantık iflas eder, fizik kuralları pencereden atlar ve geriye sadece kahkahalarla dolu anılar kalır. Bir "bug" (oyun hatası) yüzünden havada yürüyen bir karakter, yapay zekanın anlamsız bir kararla ortalığı birbirine katması ya da tamamen kendi denemelerimizle ortaya çıkan absürt bir sonuç...
İşte bu anlar, oyunların en "kusurlu" ama belki de en samimi ve eğlenceli yanları.
Bu başlık altında, oyunlarda yaşadığımız en saçma, en mantıksız ama bir o kadar da komik ve unutulmaz anılarımızı paylaşalım diyorum.
Ben başlayayım:
Bir keresinde Whiterun'ın yakınlarındaki bir dev kampına gizlice yaklaşmaya çalışıyordum. Devlerden biri, mamutuna vurduğu gibi mamutu yörüngeye fırlattı! Yavaş çekimde gökyüzüne yükselip sonra süzülerek yere düşen mamutu görmek, o gergin anı bir anda kahkaha krizine çevirmişti. O günden sonra devlere olan saygım (!) bir kat daha arttı.
Şimdi Sıra Sizde!
Sizin de mutlaka "Bu nasıl olabilir?" dediğiniz ama gülmekten kendinizi alamadığınız bir anınız vardır.
Hangi oyunda başınıza geldi?
Sizi bu kadar güldüren veya şaşırtan olay neydi?
Bir oyun hatası mıydı, yoksa tamamen beklenmedik bir rastlantı mı?
Gelin, bu absürt ama bir o kadar da değerli anılarımızı bir araya getirelim. Varsa ekran görüntüsü veya video linkiyle paylaşımlarınız çok daha keyifli olur!
Bakalım kimlerin başına neler gelmiş? Merakla hikayelerinizi bekliyorum!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bundan yıllaaar önce bir metin2 pserver'da oynuyorum. 10-12 yaşlarındayım sunucuda bir tane okçu ninja vardı. Çok absürd güçlüydü benim itemlerimde full olmasına rağmen adama 1k hasar zor vuruyordum. GM olduğunu ve kendine edit efsunlu itemler verdiğini anlamıştım ama elden ne gelir. Bir gün yine sunucuyu oynarken oyundan attı internetim gittiğini sandım. Test etmek için random id şifre yazıp hata verecek mi diye bakmak istedim. id: asdasd şifre: asdasd yazıp enterladım ve evet aklınıza gelen o şey oldu. O ninjanın hesabına girdi. 26 yaşındayım o an yaşadığım duyguları heyecanı hayatta başka bir şeyde yaşamadım
. Hemen hesabın tüm itemlerini kendime aktardım. Düşündüğüm gibi itemlerinin oranları hep edit oranlardı. Hesabım akşamına banlanmıştı ama olsun birkaç saatliğine kendimi tanrı gibi hissetmiştim.
Benim point blank oynarken başıma gelen bir olayı ablatayom Modların gm lerin olduğu bir oyunda Biraz Agrasif oynayıp Baya zorbalamıştım Yetkilileri Az kaldı ban yiyordum Aleni aleni GM olan arkadaş Baya bi sinirlenmişti Hafif dozda tartışmıştık.
@0lumGunu ile oyun oynardı yunus bana arabaya bin hemen geliyorum derdi daha sonra arabanın altına bomba atıp patlatırdı ebesinin nikahına ben tekrar doğardım onun yanına gidene kadar oyundan çıkıyordu günümüz böyle bitiyordu
Tahminen 12 yaşlarında filanım. Arkadaşlarla internete gidip zula oynardık hatta nickim HardenT di. O Osmanlı bıçağı ile altın kesesi taşıma bölümünü oynayıp video çekmek aklıma gelmişti. Video akydı başladığında içime ne kaçtıysa artık bütün rakibi öldürüp altın kesesini baseye taşıdımsonra zirvede bıraktım
metin2 lonca savaşında mic bolzulmuş ve bende neden kimse beni takmıyor diye bağırmıştım ve alt kat komşum gelmişti sonra onuda oyuna başlatmıştım eylenceli idi
- Konular
- 1,207
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,958
- Altın Konu
- 410
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 45,963
- DevLira
- 3
Benim point blank oynarken başıma gelen bir olayı ablatayom Modların gm lerin olduğu bir oyunda Biraz Agrasif oynayıp Baya zorbalamıştım Yetkilileri Az kaldı ban yiyordum Aleni aleni GM olan arkadaş Baya bi sinirlenmişti Hafif dozda tartışmıştık.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 18d 11m
- Reaksiyon Skoru
- 141
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 2,889
- DevLira
- 0
Bundan yıllaaar önce bir metin2 pserver'da oynuyorum. 10-12 yaşlarındayım sunucuda bir tane okçu ninja vardı. Çok absürd güçlüydü benim itemlerimde full olmasına rağmen adama 1k hasar zor vuruyordum. GM olduğunu ve kendine edit efsunlu itemler verdiğini anlamıştım ama elden ne gelir. Bir gün yine sunucuyu oynarken oyundan attı internetim gittiğini sandım. Test etmek için random id şifre yazıp hata verecek mi diye bakmak istedim. id: asdasd şifre: asdasd yazıp enterladım ve evet aklınıza gelen o şey oldu. O ninjanın hesabına girdi
. 26 yaşındayım o an yaşadığım duyguları heyecanı hayatta başka bir şeyde yaşamadım
. Hemen hesabın tüm itemlerini kendime aktardım. Düşündüğüm gibi itemlerinin oranları hep edit oranlardı. Hesabım akşamına banlanmıştı ama olsun birkaç saatliğine kendimi tanrı gibi hissetmiştim.
. 26 yaşındayım o an yaşadığım duyguları heyecanı hayatta başka bir şeyde yaşamadım
. Hemen hesabın tüm itemlerini kendime aktardım. Düşündüğüm gibi itemlerinin oranları hep edit oranlardı. Hesabım akşamına banlanmıştı ama olsun birkaç saatliğine kendimi tanrı gibi hissetmiştim.- Katılım
- 30 May 2021
- Konular
- 250
- Online süresi
- 20d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 898
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 3,468
- DevLira
- 27
Arkadaşım ile MTA oynarken yazmayı unutup ekran başında bağırmıştım " Lan dur lan duuur" Ama mikrofonum yoktu 
Bilenler bilir çocukken Hard Truck Simülatör ve GTA Vice City oynardım fakat araç kullanırken tabela kafama çarpmasın diye kafamı ekran başında eğiyordum taa ki abim " Olm malmısın napıyon amk " Diyene kadar. Ondan sonra fark ettim

Bilenler bilir çocukken Hard Truck Simülatör ve GTA Vice City oynardım fakat araç kullanırken tabela kafama çarpmasın diye kafamı ekran başında eğiyordum taa ki abim " Olm malmısın napıyon amk " Diyene kadar. Ondan sonra fark ettim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)