Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Thull Vortex 8gb 3600MHZ Ddr4 (THL-PCVTX28800D4-8G-R) RAM İncelemesi

Lightning

Co-Administrator
Co Admin
Turnuva
Yarışma
Ayın Üyesi
Katılım
24 Ağu 2017
Konular
4,105
Mesajlar
15,742
Online süresi
6ay 12g
Reaksiyon Skoru
6,508
Altın Konu
550
Başarım Puanı
439
TM Yaşı
8 Yıl 8 Ay 1 Gün
MmoLira
45,860
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1e4ca10f2ca54962b.png


Thull Vortex 8gb 3600MHZ Ddr4 Ram THL-PCVTX28800D4-8G-R

Thull vortex 8 gb 3600 mhz ddr4 ram aslında ben sistemi biraz hızlandırayım ama çok da masrafa girmeyeyim diyenlerin tercih edebileceği bir parça. 8 gb kapasite günümüzde tek başına çok geniş sayılmaz ama hala çoğu kişi için başlangıç seviyesi diyebileceğimiz bir noktada duruyor. özellikle eski 8 gb altı sistemlerden buna geçince fark direkt hissediliyor. ama asıl olayı tek başına değil, yanına bir tane daha ekleyince ortaya çıkıyor; o zaman sistem baya toparlanıyor. 3600 mhz hız kısmı bu ram’in en dikkat çeken tarafı. çünkü ddr4 tarafında bu değer artık iyi seviye diye geçiyor. yani sadece masaüstünde gezinirken değil, oyun açtığında ya da birden fazla uygulama kullandığında da sistem daha akıcı davranıyor. tabii burada küçük bir detay var: bu hızları çoğu zaman direkt takınca değil, bios’tan xmp açınca görüyorsun. yoksa sistem genelde daha düşük frekansta başlatır.
cl19 gecikme değeri var, bu da çok düşük sayılmaz ama bu hız seviyesinde zaten normal kabul ediliyor. yani günlük kullanımda gecikme yüzünden yavaş gibi bir durum pek hissettirmez. 1.35v ile çalışıyor, bu da ddr4’ün klasik voltajı; ne ekstra bir sıcaklık yapar ne de sistem zorlanır.. tasarım tarafında da boş geçilmemiş, üzerinde kırmızı-siyah bir soğutucu var. çok aşırı bir fark yaratmaz ama uzun süre yük altında çalışan sistemlerde işe yarıyor. aynı zamanda kasanın içini biraz daha dolu gösteriyor, o klasik çıplak ram görüntüsü yok. Kısaca bakarsan bu ram öyle üst düzey sistem kuruyorum parçası değil ama orta halli bir oyun sistemi ya da günlük kullanım bilgisayarı için gayet yeterli. tek modül olarak alıp kullanırsın ama imkan varsa aynı modelden bir tane daha eklemek en mantıklısı olur. o zaman gerçekten hakkını vermeye başlıyor.
 
eline sağlık
 
Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst