Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Suriye bile türkiyeden iyi ekonomi çok iyi kardeşş 

Fethiye'yi tercih ederdim. İstanbul'u ara sıra kaçamaklarda tercih ederdim. Tabii hayat bize ne zorluklar ya da ne güzellikler getirecek bilemeyiz. Önemli olan birlikte plan yapıp karar verebilmek. Biz burada ne yazsak boş, çünkü önemli olan sevdiğin yanında olduktan sonra sizi mutlu edecek (sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşayabileceğiniz) bir yere gitmeniz daha iyi olacaktır adaşım.
Adaşım benim can adaşım plan yapıyorsun şu zaman gideyim diyorsun ama hayat senin planlarına sadece gülüp geçiyor. Bazen akışına bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum planlarımda ve hep hayallerimde yaşıyor inşallah bir gün gerçek olacak.Fethiye'yi tercih ederdim. İstanbul'u ara sıra kaçamaklarda tercih ederdim. Tabii hayat bize ne zorluklar ya da ne güzellikler getirecek bilemeyiz. Önemli olan birlikte plan yapıp karar verebilmek. Biz burada ne yazsak boş, çünkü önemli olan sevdiğin yanında olduktan sonra sizi mutlu edecek (sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşayabileceğiniz) bir yere gitmeniz daha iyi olacaktır adaşım.
Fethiye'ye taşınırsam tüm forum beleşe tatil yapar

ben inançım gereği şuna inanırım ve eminimde bende nerde olsa hz.ALLAH rıskımı veriyor senkinide verir.Eğer sen benim yerimde olsaydın, ne yapardın
Şunu unutma hocam dünya malı yaşamak için neden değildir.