kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sen Olsan Ne Yapardın?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Livininq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 286
  • Etiketler Etiketler
    ankara fethiye
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Sence?

• Ankara

Oy: 1 11.1%
  • Fethiye

Oy: 6 66.7%
  • İstanbul

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Fethiye'yi tercih ederdim. İstanbul'u ara sıra kaçamaklarda tercih ederdim. Tabii hayat bize ne zorluklar ya da ne güzellikler getirecek bilemeyiz. Önemli olan birlikte plan yapıp karar verebilmek. Biz burada ne yazsak boş, çünkü önemli olan sevdiğin yanında olduktan sonra sizi mutlu edecek (sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşayabileceğiniz) bir yere gitmeniz daha iyi olacaktır adaşım.​

Fethiye'yi tercih ederdim. İstanbul'u ara sıra kaçamaklarda tercih ederdim. Tabii hayat bize ne zorluklar ya da ne güzellikler getirecek bilemeyiz. Önemli olan birlikte plan yapıp karar verebilmek. Biz burada ne yazsak boş, çünkü önemli olan sevdiğin yanında olduktan sonra sizi mutlu edecek (sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşayabileceğiniz) bir yere gitmeniz daha iyi olacaktır adaşım.​
Adaşım benim can adaşım plan yapıyorsun şu zaman gideyim diyorsun ama hayat senin planlarına sadece gülüp geçiyor. Bazen akışına bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum planlarımda ve hep hayallerimde yaşıyor inşallah bir gün gerçek olacak.

Fethiye'ye taşınırsam tüm forum beleşe tatil yapar 🤣🤣

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri