- Konular
- 250
- Online süresi
- 20d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 898
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 3,468
- DevLira
- 27
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Ankara'da doğdum ve büyüdüm. Uzun yıllar bu şehri çok sevdim, bana ait olan her şey buradaydı. Ta ki evlenene kadar...
Eşim Fethiye’de yaşıyordu. Tanıştıktan sonra her ay düzenli olarak Fethiye’ye gidip gelmeye başladım ve zamanla oraya âşık oldum. Deniz, doğa, huzur… Ankara artık gözüme eski güzelliğinde görünmemeye başladı.
Yine Ankara'yı çok seviyorum fakat doğa ve denizi keşfettikten sonra eski sevgim kalmadı
Bir yandan da eşim İstanbullu ve ailesinin köyü gerçekten adeta cennetten bir köşe gibi. Bu da içimde başka bir hayali tetikliyor.
Şimdi büyük bir kararsızlık içerisindeyim.
Ankara’da kurulu düzenimi devam ettirip, ileride belli bir yaşa geldikten sonra yatırımlarımı yapıp Fethiye’ye ya da İstanbul’daki köye mi taşınmalıyım?
Yoksa tüm düzeni bozup şu an Fethiye’ye yerleşip sıfırdan bir hayat mı kurmalıyım?
Veya en az ihtimal verdiğim seçenek olan, İstanbul’a taşınıp orada bir düzen kurmak mı? (%25 içime siniyor)
Kalbimle mantığım arasında gidip geliyorum.
Bir tarafım “düzeni bozma, zamanı gelince gidersin” diyor...
Diğer tarafım “hayat kısa, sevdiğin yerde ol” diyor...
Eğer sen benim yerimde olsaydın, ne yapardın
Eşim Fethiye’de yaşıyordu. Tanıştıktan sonra her ay düzenli olarak Fethiye’ye gidip gelmeye başladım ve zamanla oraya âşık oldum. Deniz, doğa, huzur… Ankara artık gözüme eski güzelliğinde görünmemeye başladı.
Yine Ankara'yı çok seviyorum fakat doğa ve denizi keşfettikten sonra eski sevgim kalmadı
Bir yandan da eşim İstanbullu ve ailesinin köyü gerçekten adeta cennetten bir köşe gibi. Bu da içimde başka bir hayali tetikliyor.
Şimdi büyük bir kararsızlık içerisindeyim.
Ankara’da kurulu düzenimi devam ettirip, ileride belli bir yaşa geldikten sonra yatırımlarımı yapıp Fethiye’ye ya da İstanbul’daki köye mi taşınmalıyım?
Yoksa tüm düzeni bozup şu an Fethiye’ye yerleşip sıfırdan bir hayat mı kurmalıyım?
Veya en az ihtimal verdiğim seçenek olan, İstanbul’a taşınıp orada bir düzen kurmak mı? (%25 içime siniyor)
Kalbimle mantığım arasında gidip geliyorum.
Bir tarafım “düzeni bozma, zamanı gelince gidersin” diyor...
Diğer tarafım “hayat kısa, sevdiğin yerde ol” diyor...
Eğer sen benim yerimde olsaydın, ne yapardın
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 792
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,708
- DevLira
- 24
Eğer maddi olarak sıkıntı yaşamayacaksan Fethiye.
- Konular
- 1,225
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,086
- Altın Konu
- 435
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 3,986
- DevLira
- 6
Gönlünden Hangisi geçiyorsa hangisinde mutlu olacaksan onu yap kardeşim.
- Konular
- 250
- Online süresi
- 20d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 898
- Altın Konu
- 31
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 3,468
- DevLira
- 27
Gönlümden neler geçiyor da imkanlar...Gönlünden Hangisi geçiyorsa hangisinde mutlu olacaksan onu yap kardeşim.