romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sql tabanlı oyuna başlangıç sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xorvex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 688
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
jsona çevireceğim boşuna sorguya gerek yok sql de
Elinize sağlık ben de bunun gibi şeylerin db den yapılması taraftarıyım bence çevirmeyin, db ye 1 sorgu atmanın bir maliyeti yok, bu şekilde daha konfigüratif daha kullanışlı.

Main’de 1 kez sorgulayıp tuttuğunuz mapten kullanabilirsiniz, revoke etmek istediğinizde cmd gm komutu ile refresh edersiniz.

Ayrıca satırlara erişmek için job kolonunu kullanıyorsanız indexleyin, okuma hızınız log(n) olur (en kötü senaryo için) herhangi bir json dosyası okumaktan çok daha hızlı olacaktır.

Elinize sağlık ben de bunun gibi şeylerin db den yapılması taraftarıyım bence çevirmeyin, db ye 1 sorgu atmanın bir maliyeti yok, bu şekilde daha konfigüratif daha kullanışlı.

Main’de 1 kez sorgulayıp tuttuğunuz mapten kullanabilirsiniz, revoke etmek istediğinizde cmd gm komutu ile refresh edersiniz.

Ayrıca satırlara erişmek için job kolonunu kullanıyorsanız indexleyin, okuma hızınız log(n) olur (en kötü senaryo için) herhangi bir json dosyası okumaktan çok daha hızlı olacaktır.
Ayrıca eklemek isterimki web panel tarzı birşeye bağlanmak istendiğinde iş görür

Pos da ekleyebilirsin başlangıçta envantere düzenli eşyalar vermek için

Pos da ekleyebilirsin başlangıçta envantere düzenli eşyalar vermek için
otomatik olarak itemleri taktırıyorum ama bu sistemi kaldırıp json kodladım şuan daha iyi oldu gibime geliyor knka

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri