- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,995
- DevLira
- 47
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar dün bir konu görmüştüm bir arkadaşta benim düşündüğüm gibi bir yorum yapmıştı ne zamandır aklımda idi kısmet bu güne imiş
Sistem bildiğiniz oyuna başlangıçta verilen itemler için.
sistemi kullanırken iteme efsun taş verebilirsiniz onun dışında itemleri envantere yada direkt karakterin üzerine takılı halde başlatabiliyor.
normal verilebilecek nesneler için örneğin binek pet ejderha tanrıları şebnemler vb bunlar için ayrı bir veri girişi koydum normal itemlerden ayrı tutmak için.
ayrıca binek pet yada aklınıza gelebilecek kostümler için de apply yani efsun verilebiliyor. kısa örnekler için sql tanımlarını ve oyun içinden 1 2 görüntü bırakacağım.
sistemi yazmak isteyen birisine ilham kaynağı olur diye düşünüyorum.
Sistem bildiğiniz oyuna başlangıçta verilen itemler için.
sistemi kullanırken iteme efsun taş verebilirsiniz onun dışında itemleri envantere yada direkt karakterin üzerine takılı halde başlatabiliyor.
normal verilebilecek nesneler için örneğin binek pet ejderha tanrıları şebnemler vb bunlar için ayrı bir veri girişi koydum normal itemlerden ayrı tutmak için.
ayrıca binek pet yada aklınıza gelebilecek kostümler için de apply yani efsun verilebiliyor. kısa örnekler için sql tanımlarını ve oyun içinden 1 2 görüntü bırakacağım.
sistemi yazmak isteyen birisine ilham kaynağı olur diye düşünüyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ayrıca eklemek isterimki web panel tarzı birşeye bağlanmak istendiğinde iş görürElinize sağlık ben de bunun gibi şeylerin db den yapılması taraftarıyım bence çevirmeyin, db ye 1 sorgu atmanın bir maliyeti yok, bu şekilde daha konfigüratif daha kullanışlı.
Main’de 1 kez sorgulayıp tuttuğunuz mapten kullanabilirsiniz, revoke etmek istediğinizde cmd gm komutu ile refresh edersiniz.
Ayrıca satırlara erişmek için job kolonunu kullanıyorsanız indexleyin, okuma hızınız log(n) olur (en kötü senaryo için) herhangi bir json dosyası okumaktan çok daha hızlı olacaktır.
Pos da ekleyebilirsin başlangıçta envantere düzenli eşyalar vermek için
otomatik olarak itemleri taktırıyorum ama bu sistemi kaldırıp json kodladım şuan daha iyi oldu gibime geliyor knkaPos da ekleyebilirsin başlangıçta envantere düzenli eşyalar vermek için
Güzel ve kullanıslı emeklerine saglık iki gözüm
Güzel fikir eline sağlık
- Konular
- 118
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 598
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 776
- DevLira
- 21
Güzel ve kullanıslı emeklerine saglık iki gözüm
- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 1,495
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,390
- DevLira
- 36
Güzel fikir eline sağlık
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,995
- DevLira
- 47
jsona çevireceğim boşuna sorguya gerek yok sql deGüzel fikir eline sağlık
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)