romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Server Files Stabil

5.00 yıldız(lar) 8 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dostum sana ben paylaşımın için laf etmedim farkındaysan sadece sebeb sordum bu dedikleriniz zaten yaptım 99 olarak filesi indirdim 75 cıktı oraya konuyu acarken bunu yazmalısın artı tabloların bozuklugu tamemen frbsden kaynaklı onuda belırteyim ama herkes anlamaz bunu siz konuzun başlıgını dogru bir şekilde acar iseniz bazıları ona göre davranır indiren indirir indirmeyen bırakır 99 deyince bir cok seyin aktif oldugu düşüncesine kapılıp indirenler açısından benim söyledigim olay yoksa bende biliyorum ne oldugunu oyunda zındanların kapalı oldugunu guestlerden kilitlendigini aktive eden olur edemiyen olur 99 yazıp 75 cıkınca soru sormak ınsanın dogasında var ıyı forumlar :
sizede iyi forumlar anlıyabiliyorum.

DİP NOT : Filesin gamesine girip configlerden MAX_LV : kısmındaki 75i 99yapınız.
DİP NOT2 : Filesin Zindan questlerini kendinize göre düzenleyiniz questler quest bölümünde.

İlk önce eline sağlık hocam güzel olmuş ancak bir sorun var mesela bambu okunu çoklu temizleye koyduğun zaman veya da silah satıcısından alıp envantere ilk geldiğinde üstüne tıklamayı deneyeme çalışınca oyun sysser vermeden kapanıyor.

İlk önce eline sağlık hocam güzel olmuş ancak bir sorun var mesela bambu okunu çoklu temizleye koyduğun zaman veya da silah satıcısından alıp envantere ilk geldiğinde üstüne tıklamayı deneyeme çalışınca oyun sysser vermeden kapanıyor.
Bambu oku komple silip tekrar ekleyiniz düzelicektir.

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)