- Konular
- 0
- Online süresi
- 2d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 546
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Aldığın client buildin adını orjinalindeki exe ye çevirince düzelir reis@pwork client build aldım başarılı bir şekilde aldım fakat Metin2Distribute' tıkladığımda metin2., "dosya adı değişmiş. Lütfen işlemi geri alın." uyarısı veriyor bunun sebebi nedir acaba ?
" ve Sancak2 yükleniyor " resmini nereden değiştirebilirim. şimdiden çok teşekkür ediyorum.
- Konular
- 8
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 3d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 494
- DevLira
- 6
Bunu nasil kurucam. Linkteki dosyalar eksik gibi? Biri yardimci olabilri mi ?
- Konular
- 31
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 22d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 3,068
- DevLira
- 6
Files sorunsuzca kuruluyor, öncelikle bunun için teşekkürler. Birkaç şey sormak istiyorum da, files nasıl bir files arkadaşlar, bilen var mı acaba? yani genel olarak bilinen sıkıntıları/sorunları neler, oyun açılırsa core vb problemler alır mıyız, yoksa gönül rahatlığıyla edit yapmaya başlayıp gerekli yerlerde istediklerimizi gerçekleştirebilir miyiz?
- Konular
- 26
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 1mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 386
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,253
- DevLira
- 3
fileste ufak birkaç problem var pelerin basınca slotların aggresifleşmesi gibi harici gözle görülür problem yok açılmış filesler tüm paylaştıklarım gönül rahatlığı ile kendinize göre düzenleyip açabilirsiniz foruma gereksiz paylaşım yapmıyorum kendim kullanmadığım üstünde emeğim olmayan hiç bir dosyayıda paylaşmam iyi kullanımlar dilerim.Files sorunsuzca kuruluyor, öncelikle bunun için teşekkürler. Birkaç şey sormak istiyorum da, files nasıl bir files arkadaşlar, bilen var mı acaba? yani genel olarak bilinen sıkıntıları/sorunları neler, oyun açılırsa core vb problemler alır mıyız, yoksa gönül rahatlığıyla edit yapmaya başlayıp gerekli yerlerde istediklerimizi gerçekleştirebilir miyiz?
- Konular
- 31
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 22d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 3,068
- DevLira
- 6
Gerçekten hayalimdeki files'i paylaşmışsınız üstadım, ben bu işlerle çocukken uğraşıyordum yani ilk Rain dosyaları çıktığı zaman, Muco53 falan vardı o da güzel files paylaşımları yapardı o zamanlar, yıllardır hiç uğraşmıyorken son 1 yıldır forumu takip ediyorum ama bir tane bile düzgün files görememiştim hep sorunluydu 1-99 yapıda olanlar, sonunda sizin sayenizde edit yapılabilecek ve üzerine emek verilebilecek bir files bulmuş oldum.fileste ufak birkaç problem var pelerin basınca slotların aggresifleşmesi gibi harici gözle görülür problem yok açılmış filesler tüm paylaştıklarım gönül rahatlığı ile kendinize göre düzenleyip açabilirsiniz foruma gereksiz paylaşım yapmıyorum kendim kullanmadığım üstünde emeğim olmayan hiç bir dosyayıda paylaşmam iyi kullanımlar dilerim.
Bunun için tekrardan çok teşekkürler, elinize emeğinize sağlık. Bu arada pelerinde bir sorun olduğundan emin misiniz acaba? ben tüm map'lerde denedim slot'lar sorunsuz bir şekilde gelip saldırıyor, herhangi bir sorun gözüme çarpmadı, ama benim anlayamadığım bir sorun var diyorsanız bahsettiğiniz sorun için önerebileceğiniz bir şey var mı acaba? yani "şu dosyalarda/şu kısımlarda çalışmalısın sorunu çözmek için" vs diyebilme şansınız varsa çok sevinirim, yoksa da kendim uğraşa uğraşa bir şekilde bulmaya çalışacağım.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)