- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 546
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,315
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyuncu Raporlama Çalışma Mantığı?
- Her oyuncu yarım saat süre aralıklarıyla report edebilir.
- Oyuncu reportlandığında tüm açık "GM"'lere uyarı mesajı düşer.
- 2 tablo tutar geliştirilebilir. (fikire açık). (web_admin panelinden kontrol edilebilecek tüm verilen tutulabilir.)
- <GM> komutu ile banlanmış olan oyuncular tablodan silinir. (web_admin panelinden kontrol edilebilir)
- Arayüzü kullanım şartları:
- +30 seviye olmak ve
biyolog görevi yapmak şartıyla kullabilir.
- +30 seviye olmak ve
- Konular
- 137
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 876
- Altın Konu
- 40
- Başarım Puanı
- 246
- MmoLira
- 31,723
- DevLira
- 15
Tablonuzun adının report_point olduğunu görüyorum sizce report_point kazandırmak bu sistemi suistimal edilebilir hale dönüştürmez mi ?
- Konular
- 12
- Online süresi
- 11d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 56
- MmoLira
- 3,571
- DevLira
- 0
Veri düzgün işlenip raporlanan oyuncuların ban yemesine göre, raporlayan kişiye güvenilirlik puanı atanırsa; GM'lerin işini çok fazla kolaylaştırmış olur. Örneğin sen birisini reportladın, o kişi ban yedi. Sen +1 puan almış oluyorsun, raporlanan kişi de ban yemezse -5 tarzında bişey yapılabilir. Valve bu tarz bişeyi yapıyordu yıllardırTablonuzun adının report_point olduğunu görüyorum sizce report_point kazandırmak bu sistemi suistimal edilebilir hale dönüştürmez mi ?
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 546
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 11,315
- DevLira
- 15
Raporlanan oyuncular ban yediği zaman 1 değer ataması oluyor. Bu değer atamasında yönetim komutla tablodan banlanan oyuncuları silebiliyor.Tablonuzun adının report_point olduğunu görüyorum sizce report_point kazandırmak bu sistemi suistimal edilebilir hale dönüştürmez mi ?
Point kısmı şöyle oluyor her report işleminde raporlanan karaktere 1 point ekleniyor en fazladan en az duruma doğru bu point fazlalığına göre sıralanıyor.
Suistimal edilebilecek durumların önüne kısıtlamalarla en aza indereceğim veya yaptırımı olucak, Örnek bir fikriniz varsa seve seve dinlemek isterim teşekkür ederim.
Evet, şuan işleyiş bu yönde değil ama güzel fikrin için teşekkür ederim uygulayacağım. Ben raporlanan karaktere işlettim, risk durumunu tarzında sıralama yaptırdım tabloda.Veri düzgün işlenip raporlanan oyuncuların ban yemesine göre, raporlayan kişiye güvenilirlik puanı atanırsa; GM'lerin işini çok fazla kolaylaştırmış olur. Örneğin sen birisini reportladın, o kişi ban yedi. Sen +1 puan almış oluyorsun, raporlanan kişi de ban yemezse -5 tarzında bişey yapılabilir. Valve bu tarz bişeyi yapıyordu yıllardır