emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Altın Konu King's League II İncelemesi

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

1.jpg

King's League II: Bir Fantezi Yönetim RPG'si​

King's League II, büyük bir turnuvada yükselmek için kısa, otomatik savaşlarda bir savaşçı ekibini işe aldığımız, eğittiğimiz ve yönettiğimiz bir fantezi yönetim oyunudur.

Savaş dışındaki oyun döngüsü oldukça temiz ve basittir: birliklerimizi sınıfa özgü istatistiklerde eğitir, para kazanmak için görevler üstlenir ve farklı savaşçıları işe almak için yeni bölgelerin kilidini açarız. Görseller oldukça gösterişlidir ve genişleyen harita, düzgün bir ilerleme hissi sağlar.

Bir yönetim strateji oyunu olarak, savaş tamamen otomatiktir ve gerçek savaş başladıktan sonra taktiksel müdahale için çok az yer bulunur. Her birimin tek, değişmez yeteneği nadiren etkili hissettirir. Ayrıca, normal zorluk seviyesi çok az meydan okuma sunar ve hatta takım oluşturma bile neredeyse hiç önem taşımaz. Bu nedenle, daha yüksek bir zorluk seviyesinde oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.

2.jpg

Sistemler ve İlerleme​

Çoğu sistem, gerçekten önemli olmaya başlamadan çok önce çok erken tanıtılır. Bu durum, eğitimin, zaman yönetiminin ve hatta işe alımın oyunun başlarında düşük riskli hissettirmesine neden olur. Bazıları bu durumu beğenecek olsa da, diğerleri biraz sıkıcı bulabilir.

Yeni bölgelerden asker toplamak da hayal kırıklığı yaratıyor çünkü en iyi birlikler keşiften değil, hikâye ilerlemesinden geliyor. Bu yüzden uzun bir süre stratejik katman yüzeysel kalıyor.

3.jpg

Neyse ki oyun, son aşamalarda daha iyi bir hâl alıyor. Yan turnuvalar, zindanlar ve iş görevleri gerçek çeşitlilik ve zorluk katmaya başlıyor. Yaralanmaları ve eğitimi yönetmek de daha anlamlı hale geliyor ve sistemler nihayet tıkır tıkır işlemeye başlıyor.

Oyunda ayrıca hikâyesi olmayan bir Klasik mod ve rastgele öğeler içeren bir Crest modu da bulunuyor.

4.jpg

Fiyatlandırma ve Genel Değerlendirme​

King's League II, Play Pass ile ücretsiz olan 4,99 dolarlık premium bir oyundur.

Başlangıçta derinlikten yoksun olsa da King's League II, sonunda yerini bulan rahat, gösterişli bir yönetim RYO'su. Özellikle fantezi dokunuşlu hafif strateji oyunlarının hayranları için devam etmeye değer, ödüllendirici bir deneyim sizi bekliyor.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri