Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teknoloji varsa bunu kullanmamak mallık kullanmak akıllılıktır sendede var bu imkanlar seni tutanmı var sende kullan yap ? fazla konuşma istersen batıyorsun iyice adam kullanmış yapmış batık gemi gibisin bu sanaa gelsinnC# da düne kadar bir şey bilmiyordun Khancy abinin yanına gittin yine öğrenemedin bir ay da c++ öğrendiniz ha iyimiş arka plandaki AI ve Abiciklere selam olsun xd
benimde paylaşabilceğim çok güzel ss ler var kimin daha iyi olduğunu sen benden daha iyisin dediğin sslerDiscord konuşmalarını atta biraz eğlenelim? Eski çırağımın ağzından çıkan büyük laflara bak hele sen.. " Sen olmasan metin2 i ve yazılımı bırakacaktım üniversite okuyacaktım"
2yıl önce değil ama birkaç ay önceye ait
teknoloji varsa bunu kullanmamak mallık kullanmak akıllılıktır sendede var bu imkanlar seni tutanmı var sende kullan yap ? fazla konuşma istersen batıyorsun iyice![]()
A0 türkçe ile sana hayatta başarısızlıklar diliyorum.
Şu kendini ön plana atma çaban ve her seferinde kıskançlık duygusu patlaması yaşaman beni daha çok eğlendiriyor..benimde paylaşabilceğim çok güzel ss ler var kimin daha iyi olduğunu sen benden daha iyisin dediğin ssler
2yıl önce değil ama birkaç ay önceye ait
konuşma lan hamsiŞu kendini ön plana atma çaban ve her seferinde kıskançlık duygusu patlaması yaşaman beni daha çok eğlendiriyor..
hadi git hile yap senŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)