HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
C# da düne kadar bir şey bilmiyordun Khancy abinin yanına gittin yine öğrenemedin bir ay da c++ öğrendiniz ha iyimiş arka plandaki AI ve Abiciklere selam olsun xdbu ezikliğine normalde cevap bile vermem ama bu bot internal ve khach internal bilmiyor c# bot yazıyor
az daha kudur hpye devam aslanım benimC# da düne kadar bir şey bilmiyordun Khancy abinin yanına gittin yine öğrenemedin bir ay da c++ öğrendiniz ha iyimiş arka plandaki AI ve Abiciklere selam olsun xd
abi bana c# aob yazarmısın diyen sen değilsin sanırım fakenmiC# da düne kadar bir şey bilmiyordun Khancy abinin yanına gittin yine öğrenemedin bir ay da c++ öğrendiniz ha iyimiş arka plandaki AI ve Abiciklere selam olsun xd
discorda gel anlatayım sana her detayını da birşeyler öğren aa sen mikrofon bile basamıyordun değilmi
Discord konuşmalarını atta biraz eğlenelim? Eski çırağımın ağzından çıkan büyük laflara bak hele sen.. " Sen olmasan metin2 i ve yazılımı bırakacaktım üniversite okuyacaktım"abi bana c# aob yazarmısın diyen sen değilsin sanırım fakenmi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)