- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Little Nightmares: Mobil Cihazınızda Tüyler Ürpertici Bir Macera
Little Nightmares, korkunç bir deniz gemisini keşfederken canavarca sakinlerinden ve ölümcül tuzaklarından kaçınmaya çalıştığımız, atmosferik bir korku macera platform oyununun başarılı bir mobil uyarlamasıdır.
Çok fazla tanıtım yapmadan, oyun bizi nemli ve tozlu bir odada yolculuğuna başlayan küçük bir kızın yerine koyuyor. Derin dipsiz çukurlardan elektrikli ızgaralara, iğrenç siyah sümüklere ve canlı yaratıkları taşa çeviren gizemli ışık projektörlerine kadar karşılaştığımız hemen hemen her şey bizi öldürmeye çalışacak. Tehlikeli gemi sakinlerinden, yani doğaüstü güçlere sahip grotesk görünümlü canavarlardan bahsetmeye bile gerek yok.
Hayatta kalmak için karanlık yerlerde saklanmalı, her tehlikeden dikkatlice gizlice geçmeli, gereksiz sesler çıkarmamaya çalışmalı veya durum gerektiriyorsa canımız için koşmalıyız.
Oyun, PC ve konsollarda uzun zaman önce yayınlanmış olsa da, hâlâ harika görünüyor; özellikle de en yüksek ayarlarda çalıştırabiliyorsanız. Dokunmatik kontrollere alışmak biraz zaman alabilir ve özellikle gergin anlarda bizi yarı yolda bırakabilir. Bu nedenle harici bir denetleyici kullanmanız şiddetle tavsiye edilir.
Kontrol sorunlarının yanı sıra, oyunun en büyük dezavantajı rehberlik eksikliğidir. Bazen nereye gideceğinizi anlamak zorlaşırken, zifiri karanlıkta saklanan belirsiz geçitleri keşfetmek daha da zorlayıcı olabiliyor. Ancak, benim için en sinir bozucu yön, kontrol noktalarının ne kadar nadir ve seyrek olduğuydı; bu da beni sıklıkla oyunun büyük bölümlerini tekrar oynamaya zorladı.
Little Nightmares, Android'de 8,99 dolara ve iOS'ta 7,99 dolara mal oluyor. DLC'lerin hiçbiri şu anda mobil platformda mevcut değil, ancak bu durum gelecekte değişebilir.
Genel olarak, oyunun inanılmaz atmosferinden çok keyif aldım. Ancak konusunu spekülasyona açık bırakan yerine, daha anlamlı bir hikâyeyi tercih ederdim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşim İçin Teşekürler İyi Forumlar.
- Konular
- 1,364
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,694
- Altın Konu
- 59