- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,092
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
The Cross: Mobil Cihazınızda Şaşırtıcı Bir Korku Macerası
The Cross, ailemizi aramak için ürkütücü bir malikaneyi keşfettiğimiz ve karanlık gizemleri açığa çıkarıp zombileri vurduğumuz, şaşırtıcı derecede ilgi çekici bir birinci şahıs korku/hayatta kalma macerasıdır."Şaşırtıcı" diyorum çünkü ilk bakışta oyun, Unreal Engine'i yeni öğrenen birinin yaptığı ucuz, "hafta sonu" projesi gibi görünebilir. Ancak The Cross, beni etkilemeyi başarıyor. Bunu birinci sınıf grafikleri, sesleri veya kontrolleriyle değil, eğlenceli oynanışı ve iyi hazırlanmış atmosferiyle yapıyor.
Oyun, iyi bir hayatta kalma-korku oyununda sevdiğim her şeye sahip: karanlık, gizemli mekanlar, tehlikeli dolaşan düşmanlar, kısıtlı mühimmatlı bir silah seçkisi, hafif bulmacalar, sürekli bir tehlike hissi, elde edilmesi zor anahtarlar ve hatta bir hikâye. Dürüst olmak gerekirse, hikaye beni kilitli kapıların anahtarlarını bulma çabasından daha az etkiledi.
Oyunla ilgili tek sorunlarım, ateş ederken hareket edemememiz ve oyun içi haritanın yalnızca temel bir düzen taslağı göstermesi, bizi tüm önemli yerleri ezberlemeye zorlaması.
The Cross, bazen %100 indirimle bulabileceğiniz 0,99 dolarlık bir premium oyundur. Ayrıca reklam ve oyun içi satın almalar (iAP) içeren ücretsiz oynanabilen bir sürümü de mevcuttur.
Eğer Resident Evil veya Alone in the Dark gibi klasik korku oyunlarından hoşlanıyorsanız, bu oyundan da benzer bir deneyim alacaksınız. Ki ben bunu oyunun en büyük başarısı olarak görüyorum.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşim İçin Teşekürler İyi Forumlar.
- Konular
- 1,364
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 4mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,673
- Altın Konu
- 59
- Başarım Puanı
- 344
- MmoLira
- 27,977
- DevLira
- 3
Paylaşim İçin Teşekürler İyi Forumlar.
- Konular
- 2,164
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,265
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,496
- DevLira
- 176
Paylaşım için teşekkürler Ellerine sağlık 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)