eyvallah sagolsınSelamlar,
owsap\Tools\PML içerisindeki; PackMakerLite_UnpackAll.bat ile açarak, PackMakerLite_PackAllDirectories.bat ile de pack haline getirebilirsiniz.
Selamlar,
SRC build ederken hata alıyorum konudaki mevcut Client SRC'yi build edebilen var mı.
//Sorun çözüldü bu konuda paylaşılan Client SRC'ler hatalı orjinal Oswap 6.2.4'deki dosyalarda SRC alınıyor hatasız.
SRC build ederken hata alıyorum konudaki mevcut Client SRC'yi build edebilen var mı.
//Sorun çözüldü bu konuda paylaşılan Client SRC'ler hatalı orjinal Oswap 6.2.4'deki dosyalarda SRC alınıyor hatasız.
Son düzenleme:
Cidden varmı paylaşabilecek babayiğitDaha Güncel Geliştirilmiş Sürümü Elinde Olup Paylaşabilecek Varmı Teşekkürler.
yok kanka kimse paylaşmaz. çıtır hatalı official istersen @Best Studio arkadaşımızın paylaştığı anatolia2 vardı onu kullanabilirsin. burda bekleme benceCidden varmı paylaşabilecek babayiğit
bi arkadaşımız baya geliştirmiş pet sistemini falan eklemiş eline sağlık ücretli satıyor. almak istersen ulaşabilirsin ismi tam aklımda değil bilgin olsun dostum.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)