farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

GM Arıyorum AnadoluMt2 Ekip Arkadaşlarını Arıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guven7979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 279

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese Merhabalar öncelikle Adım Güven Yaş 30 Yıllarca metin2 oyunu oynayan bu oyun için hayatını bitirmiş birisiyim :)
Yeni Bir proje ile Sizlerleyim ) Türkiye'de Mevcut bulunan şuan ki pvp serverler'den sıkılmış bulunmaktayım Sizlerde Hard scool old scool bilmem ne abuk subuk serverlerden sıkıldıysanız Afkan farmı olmayan tek amacı metin farmı olmayan bir altyapıya sahip bir oyunda oynamak istiyorsanız veya bölye bir server oluşturmak veya böyle bir altyapıda çalışmak istiyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz.!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------ Dev--- Alımı-------
Benimle 1-105 Tek amacı metin farmı olmayan 2020 2022 arasında açılan eski tip orta emek bir server oluşumunda beraber olacak oyun içeriğinden anlayan
Files geliştirme konusunda açık veya yeni eklentiler ekleyecek bir arkadaş arıyorum.
Ön Ödemeli çalışırım diyen arkadaşlar bana mesaj atma zahmetinde bulunmasınlar.!
Oyun kazancından ortak olacak kişi arıyorum. Beraber çalışacağız. Beraber Kazanacağız.
Reklam Bütçesinde Problem yok.
Sanal sunucu makinam mevcut. Herhangi bir hostinge bağlı değiliz.!
Uzun soluklu Hard emek olmayan bir altyapı filesi geliştirme içerisindeyim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------Oyun içi Gm Alımı-------
oyun bilgisi olan eski tarz 1-105 serverde oynamış neyin nerede olmasını gerektiğini bilen adından daha iyi ezberlemiş oyunun açıklarını bilen nerede hata olabileceğini bug - açık gibi problemleri bizlere bulacak test edecek günlük aktiflik süresi olan bahaneler üretmeyen bir arkadaş arayışındayım.!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İletişim Bilgierli
Dc : guven7979

İsimsiz-1.png

konu günceldir dev alımına gerek kalmamıştır.
sadece oyun içi game master ve dc den anlayan arkadaş gerekiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri