Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NHL 21 İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S3MB0L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 910

S3MB0L

𝖎𝖇𝖗𝖆𝖍𝖎𝖒
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
126
Çözüm
3
Online süresi
21d 12h
Reaksiyon Skoru
192
Altın Konu
13
Başarım Puanı
139
MmoLira
1,976
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

NHL 21 İnceleme

Spor video oyunları zorlu bir geçiş sürecinden geçiyor. Genel kalite açısından, bunun ne kadarının devam eden COVID 19 endişeleriyle ne kadar ilgisi olduğunu bilen, çoğu sporun gerçek mevsimleri pandemi tarafından atılan, yeni nesil çabalar mevcut nesil versiyonlara odaklanarak kötü bir yıl oldu. ya da belki bir konsol neslinin sonunda ortaya çıkan genel bir rahatsızlık. Bununla birlikte, NHL 21, bu konuda diğerlerinden daha fazla çalışıyor: Bir sonraki "gerçek" NHL sezonu Ocak 2021'e kadar başlamayacak ve bu yıl NHL 21'in bunu sağlayabilecek bir sonraki nesil versiyonu olmayacak. FIFA 21, Madden NFL 21 ve NBA 2K21 için söz verdiğimiz gibi ikinci bir rüzgar. Bunun etkisi, onu ilk kez başlattıktan hemen sonra, bir sonraki gerçek NHL sezonuna denk gelecek sürüm olarak hareket etmesi gerektiğini bilmeme rağmen, modası geçmiş hissettiğiydi.
1.jpg

Bunların bir kısmı EA'nın kontrolü dışında: Tampa Bay Lightning, 28 Eylül'de Stanley Cup'ı kaldırdı, bu yüzden sezonlar arasında nefes alma şansı neredeyse yokmuş gibi geliyor. Bunun da ötesinde, NHL Draft ve NHL offseason ya yeni bitti ya da hala güçlü. Bu, NHL 21 kadrolarının zaten güncel olmadığı anlamına gelir, gerçek NHL programı gelecek yıl için bile kesinleşmez, bu nedenle franchise modu oyunları varsayılan olarak gerçek hissetmez ve yeni NHL gruplarını görmeyeceğiz. NHL Oyuncular Birliği lisans sorunları nedeniyle Ocak ayından önceki çaylaklar (bu nedenle hiçbir çaylak, gerçek NHL takımları için buza girmeden önce EA NHL oyunlarında genellikle bulunmaz).

Ancak burada daha büyük sorunlar, serinin NHL 15 ile PlayStation 4 ve Xbox One'a geçişinden beri şikayet ettiğimiz sorunlar. Bu, NHL 21'deki çoğu oyunun genel akışıyla başlar. Bir hokey hayranı olarak, Sporda aceleden daha çok şey olduğunu anlıyorum, ancak NHL 21'de hala rakibim hücum bölgesine girerken sırayla uçtan uca hokey oynuyormuşum gibi geliyor. NHL hokey hızlı bir spordur ve gerçekten sadece daha hızlı hale gelmektedir, ancak NHL 21'de çoğu yönden gerçekte bulunmayan bu hıza ulaşan bir organizasyon vardır.

Şimdi, serinin hücumdaki acelesinin bu yıl daha da iyi olduğunu söyleyeceğim. CPU'nun size saldırırken başarısız olduğu ve sadece kırmızı çizginin etrafında boşta durduğu, eylem akışını kesen ve sadece gerçekçi görünmeyen garip çıkmazlar yarattığı çok sayıda örnek yoktur. AI bir saldırıyı sürdürmek için uygun geçiş şeritleri ve çıkışlar oluşturmaya çalışırken genellikle burada net bir organizasyon görebiliyorum. Bu, kendi aralarım ve takım arkadaşlarım için de geçerli ve özellikle sadece bir oyuncuyu kontrol ettiğim ve bana pakı adım adım beslemek için AI takım arkadaşlarıma daha fazla güvenmem gereken Be A Pro oyunlarında özellikle dikkat çekiciydi.

Paktan uzaklaşma, o anı gerçekten okuyormuşum hissine kapılmayacak kadar çeşitli değil.
"
Ancak, daha yumuşak kesintiler ve bu kesintileri önlemeye yönelik gelişmiş ön kontrol, kendinizi mavi çizginin içine yerleştirdikten sonra yaratmaya çalıştığınızda hüküm süren kaosu mazur göstermez. Genelde bölgeye girip, atış yapmadan önce bir veya iki kritik pas atmak benim çıkarımdaydı, bu bölgeye yerleşip diski çeviremiyor gibi görünmüyordu, ama bu konuda bir heyecan yok. Bölgeye hemen hemen her seferinde ya yan tahtaları aşağı çekerek ya da buzun ortasını keserek girebilirim. Oradan, pakı file arkasından kırbaçlarım, noktaya basit bir pas atarım veya sahanın üzerinden çizgi atan bir takım arkadaşıma pas gönderirim.

Özetle, paktan uzaklaşma hareketinin beni an be an gerçekten okuyup tepki veriyormuşum gibi hissettirecek kadar çeşitli veya benzersiz olmamasıdır. Gerçek oyuncular gibi patenlerim üzerinde düşünmek yerine, yıllar içinde oluşturduğum benzer kas hafıza modellerine düşüyorum. Ayrıca, pakı çevirmek genellikle pek tatmin edici değildir, genellikle zevksiz bir disk savaşı başlamadan önce bir vücut karmaşası ile sonuçlanır ya da yarı tahtalar boyunca pozisyonumdan kayarak yuvaya veya tek seferlik deneme.
2.jpg

Bu seride hepimizin alışkın olduğu aynı "ping pong" geçişi hala var. Yapay zeka, buzun etrafından geçerken inanılmaz derecede hassastır ve geçiş önceki yıllarla tamamen aynı hızda gerçekleşmese bile, yine de gerçekçi değildir. Aslında, herkes elit bir pasör gibi hissediyor, bu yüzden rastgele bir dördüncü hat pivotuna karşı Nicklas Backstrom ile pas atarken herhangi bir risk aldığımı düşünmüyorum.

Çevrimiçi HUT Rivals oyunları gibi şeylerde bu sorunlar bir dereceye kadar en aza indirilmiştir. Çevrimiçi bir oyun oynadığımda neye kaydolduğumu biliyorum ve bu yüzden buzda bir aşağı bir yukarı yarışmaya ve tarafsız bölgede savunmayı yenmek için beceri hareketlerine gerçekten akıllı eklemelerden bazılarını kullanmaya hazırım. Özellikle tahtadan yeni kendime pas atma ve beni tahtalara karşı kontrol etmeye çalışan bir defans oyuncusu etrafında eteğindeki kaymaya bayılıyorum. Bunun da ötesinde, ağın arkasına geçme (son yıllarda Sidney Crosby tarafından ünlü hale getirildi), NHL'nin önceki sürümlerinde bulunmayan bazı puanlama fırsatları yaratır. Aynı şekilde, gol atmak için asla "Michigan" dekasını çıkaracağımı veya "Kucherov" u kullanacağımı sanmıyorum, ancak bunlar spor oyunlarında her zaman hoşuma giden güzel imza dokunuşları.

Yeni imza dokunuşları, her zaman yararlı olmasa da, hoş bir ek.
"
Üstelik, bazı alanlarda çevrimiçi “meta” yı değiştirmeye çalışmak için kesinlikle biraz odaklanıldı. Örneğin, kaçamaklardaki tek elli DEK artık bir “para” hedefi olarak görünmüyor ve genel olarak kaleciler, beceri hareketlerinizi okuma şekillerinde kesinlikle gelişti. Pak artık "yapışkan" gelmiyor, bu yüzden kendimi sadece Ultimate Team'de çekleri göz ardı edebilecek devasa devlerden bir takım kurmaya çalışırken bulmuyorum. Aksine, daha fazla oyuncu çeşitliliği arıyorum ve diski daha fazla hareket ettirmeye çalışıyorum.

NHL 21'de "geleneksel olmayan" modlarda oynamanın diğer sevdiğim yönü, kendimi "gerçekçi" bir deneyim bulmaya çalışmaktan bile alıkoyabilmemdir - ki bu özellikle şu anda, böyle bir yılın olmadığı bir yılda önemlidir. şey. Bu ister Ultimate Team kadromdaki bir HUT Rivals oyunu olsun, ister yeni HUT Rush 3'e 3 modunu oynayın, sadece beynimi kapatmaya ve kalbimin içeriğine sarkan buzda yukarı aşağı gitmeye hazırım.

Geçerken bu arcade modlarından sadece bazılarını övüyormuşum gibi görünmesini istemiyorum. Havuzda oynarken Ones'da oyalanmayı seviyorum ve yeni HUT Rush, dört oyuncuyu seçip daha sonra normal bir hedeften daha değerli bir para diskine sahip olmak gibi benzersiz bir kural setiyle oynadığınız bir hız değişikliğidir. her şeyi taze tutun. EASHL gibi şeyler sadece gelişti, çünkü artık oluşturduğunuz oyuncuyu alıp gerçek oyunlara girmeden önce stratejiler üzerinde çalışmak için takım arkadaşlarınızla takım kurabileceğiniz bir alıştırma modu var.

Oluşturulan oyunculardan bahsetmişken, Be A Pro modu, tek oyunculu oyuncular söz konusu olduğunda, bu yıl geliştirme odağının çoğunun nereye gittiği şüphesiz. Açıkçası BAP, NHL serisi için son yıllarda tüm spor türündeki en kötü Be A Pro tarzı modun zayıf noktası oldu. Bu yıl kesinlikle bir gelişme, ancak geliştiriciler hala NBA 2K’daki MyCareer veya Madden’deki "Longshot QB1" hikayesinde göreceğiniz gibi aynı türde doğrusal, kılavuzlu hikayeyi yaratmadılar. Burada daha çok MLB The Show'dan Road to the Show, hatta eski MLB Power Pros oyunları gibi. Karakterim bazılarında olduğu gibi bir kız arkadaşı aramıyor, ancak mülk satın alabilir, takım arkadaşlarıyla ilişkiler kurabilir, markanızı geliştirebilir ve geri adım atmadan önce buzdan başka birçok şey yapabilirsiniz.

Genel yapı, geçen yılın yükseltilmiş franchise modunda çok kullanılan konuşma sistemini alır ve ardından bunu yönetimi, takım arkadaşlarınızı ve kendi markanızı dengelerken genel puanınızı artırmanızı isteyen RPG öğeleriyle doldurur. Temelde, bu kategorilerin üçünde de en yüksek dereceye ulaşma yolumu en aza indirmeye / maksimize etmeye çalıştım, aynı zamanda özellik artırımı veya konuşma becerilerimi geliştirme yolları olarak hizmet eden özelliklerin kilidini açmaya çalıştım; Fallout veya The Outer Worlds gibi oyunlarda yeni diyalog seçenekleri elde etmek için geliştirilmiş konuşma becerilerini kullanabileceğiniz sistemler. Üst seviyelerimi en üst düzeye çıkarmak için daha fazla konuşma becerisine ihtiyacım yoktu, ancak konuşmaların kendisi sadece oyundan oyuna gitme akışını bozdu. Bir takım arkadaşımızla nerede yemek yiyeceğimiz konusunda pazarlık etmek görece ilgi çekici olmasa da, faturayı ödememek için benim yolumu denemek ve konuşmak, denemek ve başarmak için eğlenceli küçük bir manevra. Ve bir antrenöre bir sonraki maçta kesinlikle iki gol atacağımı söylesem bile, her iki durumda da planım olacaktı, bir sonraki maç için net bir hedefe sahip olmak, buzdaki o 60 dakika için hala biraz ağırlık katıyor.

Hala sezondan mevsime doğrusal bir hikaye katmanı var, ancak yol boyunca çoğunlukla kendi hikayemi yaratıyordum. İlk sezon kesinlikle çaylak oyuncunuzun Calder Trophy'yi (en iyi çaylağa verilir) kazanmaya çalışmasına dayanıyor ve o kupayı kazanırken, asıl önemsediğim şey Anıtı kaybetmiş olmamdı. Cup Final (CHL'deki Stanley Cup'ın eşdeğeri) ve Stanley Cup'ı bir tür itfa arkı olarak kazanmak istedi. İlk olarak New York Rangers tarafından draft edildim (ironik bir şekilde, bu yıl gerçek NHL piyangosunu kazandıktan sonra video oyunu piyangosunu kazandılar) ve sonunda kendimi paraya çevirmeye başladım.

Sizin için yazılmış an be an hikâye olayları çok da ilginç değil.
"
Ama yine, hepsi kendim için yarattığım bir şeydi; sizin için yazılmış gerçek an be an hikâye olayları çok da ilginç değil. Formülü çabucak anladım: yönetim / takım arkadaşı basınla konuşun ve bir görev alın veya buzda bir şey yapmak için bir “söz” verin ve sonra dışarı çıkın ve bu görevi veya sözü yerine getirmeye çalışın. Bununla birlikte, doğrusal olmayan bu tarzın gücü de budur: NBA 2K’nın MyCareer modunun bazen doğrusal hikayeleriyle ulaşabileceği zirvelere ulaşmasa da, bu yönlendirmeli oyunla daha az ilgilenmek, kendi oyunumu yaratabileceğim anlamına geliyordu.
3.jpg

Ayrıca ortaya çıkan dinamik hedefler de var, ancak bunlar çoğunlukla liderliği korumak, geri dönüş yapmak veya oyunun geri kalanı için ceza almak gibi aptalca bir şey yapmayı bırakmak gibi yapacağınız basit şeylere indirgeniyor. Beni araba satın almaktan veya dinamik hedefleri tamamlamaktan daha fazla ilerletmeye gerçekten yardımcı olan unsur James Cybulski ve Ray Ferraro'nun radyo güncellemeleriydi. Bu ikili aynı zamanda oyun içi yorumları da yapıyor, ancak radyo güncellemeleri, en son istismarlarımı veya yakında karşılaşacağım bir sonraki zorlukları tartışmaya odaklanan hoş bir dokunuş. Bu güncellemeler, en son özellik yükseltmelerimin kilidini açarken veya ligdeki diğer oyuncularla karşılaştırıldığında oyuncu istatistiklerime bakarken, o yayın süresini doldurmaya yardımcı olan doğru türde arka plan gürültüsünü sağladı.
4.jpg

Madden'den farklı olarak, NHL'nin franchise modu aslında geçen yıl çok sayıda güncelleme aldı, bu nedenle NHL 21 ile çok fazla şey yapılmamış olması daha anlaşılır bir durumdur. "Savaş sisi" unsurları, keşif konusunu içinde bulunmayan bir şekilde yapmaya devam ediyor. diğer spor oyunlarının çoğu. Buna ek olarak, ticaret için son tarih bu yıl sona erdi ve gerçek hayatta olduğu gibi gerçekten kaotik bir olay gibi görünüyor. Bir satıcı veya alıcı arayışına girebilirsiniz ve gün boyunca oyuncular, gerçekleşen diğer işlemlere bağlı olarak değerinde artış veya düşüş yaşayabilir. Yani, özünde, birisi için ticaret yapmaya karar verdiğinizde devreye giren bir risk-ödül faktörü vardır. Son teslim tarihi de gerçek zamanlı olarak gerçekleşir, bu nedenle bu kararları vermeniz veya saat ilerledikçe alım satım aramanız gerekir. Spor oyunlarında diğer tüm ticaret son tarihlerinin nasıl olması gerektiğine dair bir plandır.

Karar
NHL 21, World of Chel'teki tuhaf modları veya beceri hareketlerini gerçekleştirmeye çalışırken uçtan uca gidebileceğim yeni HUT Rush'ı oynarken en iyi halini veriyor. Yeni Be A Pro eklentileri de önemlidir ve bu tek oyunculu deneyimi diğer modern spor oyunlarıyla daha uyumlu hale getirmeye yardımcı olur. Ancak, tüm bu konsol nesli boyunca EA'nın ping-pong geçişi, hücum bölgesinde yaratıcılık eksikliği ve dar bir dizi oyuncu derecelendirmesinin oyunun durgun hissetmesine neden olması gibi eski sorunları asla geçememesi ağırlaştırıcı. Üstelik, hala bir kadro paylaşımı özelliği yok, bu nedenle, Ocak ayında gerçek NHL sezonu başlayana kadar gerçek bir 2020 sezonu olmaması nedeniyle NHL 21'in güncelliğini yitirdiği gerçeğini düzeltmek mümkün olmayacak. Bunu aklımda tutarak, NHL 21'e bir göz atmadan önce muhtemelen yeni sezonun başlamasını ve bununla birlikte geleceğini umduğum satış fiyatını beklerdim.

5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu uygun alana taşınmıştır. Paylaşım için teşekkürler :)

Konu uygun alana taşınmıştır. Paylaşım için teşekkürler :)
Bu oyunu Türkiye de en çok oynayan kişi olarak böyle bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ediyorum. Dünya sıralamasında 167. yim. nhl 99 dan beri bu oyunu oynarım. Arada bir 8 yıl bıraktım. 2013 ten beri aynen devam. Maalesef Türkiye de oynayan çok az.

Bu oyunu benle oynamak isteyen olursa turkserkanhl nickim. ps4 te ve belki de ileride ps 5 te. Yalnız biraz iyiyimdir bu oyunda:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri