kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

welberw map aç kapa şeysi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mistikaptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

define isteyenler için.

teşekkürler konuya dahil ettim

not1: kodları modifiye edin ve directquery kullanmaktan kaçının ben kullandım hemen paylaşayım diye, değiştirmesiyle editiyle artık uğraşmak size kaldı :)

not1: kodları modifiye edin ve directquery kullanmaktan kaçının ben kullandım hemen paylaşayım diye, değiştirmesiyle editiyle artık uğraşmak size kaldı :)
kodu güncelledim linkteki bağlantıyı yenile konudaki.

welberwden gördüm hoşuma gitti bende neden olmasın ki dedim ama bunu questflagla butona atamalı şekilde yapılabilir gerçi tavsiye etmiyorum zehirli oktur questflag

üşengeç bi insanım şimdi on numara elit bi anlatım çıkarmakla uğraşamiyacam anlayın halimi :(

char.cpp açılır

arat ve bul aşko

if (!CMapLocation::instance().Get(x, y, lMapIndex, lAddr, wPort))
{
sys_err("cannot find map location index %d x %d y %d name %s", lMapIndex, x, y, GetName());
return false;
}

altına şu kodu ekle aşko

if (!IsMapAccessAllowed(lMapIndex))
{
if (GetDesc())
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu haritaya giriş şu anda kapalı.");
return false;
}

warpset üstüne bu fonksiyonu ekle aşko

bool IsMapAccessAllowed(long lMapIndex)
{
char query[256];
snprintf(query, sizeof(query), "SELECT access_enabled FROM map_access_control WHERE map_index = %ld", lMapIndex);
std::unique_ptr<SQLMsg> msg(DBManager::instance().DirectQuery(query));
if (msg->Get()->uiNumRows == 0)
return true;
MYSQL_ROW row = mysql_fetch_row(msg->Get()->pSQLResult);
return row && row[0] && atoi(row[0]) != 0;
}

tamamdır aşko şimdi şu query yi okutuyosun aşko

CREATE TABLE IF NOT EXISTS map_access_control (
map_index INT PRIMARY KEY,
access_enabled TINYINT(1) NOT NULL DEFAULT 1
);

Ekli dosyayı görüntüle 145887

kanıt from my çokletbar

0 yaparsanız girmez 1 yaparsanız girer anlık çalışır iyi kullanımlar şapşikler <3

Eline sağlık ama bunun gibi özelliklerin qf ile yönetilmemesini ben pek anlamlı bulmuyorum zaten qf lerde aynı işlevi yapıyor ayrı tabloya taşıyınca sadece sorgu attığımız tabloyu değiştirmiş oluyoruz yanlışsam lütfen düzeltin :)

Eline sağlık ama bunun gibi özelliklerin qf ile yönetilmemesini ben pek anlamlı bulmuyorum zaten qf lerde aynı işlevi yapıyor ayrı tabloya taşıyınca sadece sorgu attığımız tabloyu değiştirmiş oluyoruz yanlışsam lütfen düzeltin :)
dediğiniz gibi qf kullanarak yönetilmesi pek sağlıklı olmayacaktır ancak qf kullanılarakda yapılabilmesi mümkündür

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri