Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

5'li Efsun Botu Reboot Sonrası İtem Kaybolması Hakkında Martysama 5.8

Graf!k3r

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
7
Online süresi
16g 72661s
Reaksiyon Skoru
123
Altın Konu
0
Başarım Puanı
63
TM Yaşı
1 Yıl 1 Ay 13 Gün
MmoLira
2,907
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere Rebbot sonrası Efsun Bottaki itemler siliniyor. Bu konuda bilgisi olup yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. Botun daha önceki konusu şu şekilde:

Bahse Konu Botun Olduğu Önceki Açılan Sayfa

Hocam benim tahminim SQL datası olmadığından kaynaklı ama başka bir olayı varsa bilmiyorum. Çünkü bütün sistemi kalem kalem tek tek ekledim. Syserr olayına gelecek olursam Reboot sonrası itemi sildiği için galiba kodu çıkmıyor bilmiyorum :( Şöyle diyeyim örnek efsun atıyorum botta itemleri koymuşum Reboot atınca itemler efsun bottan siliniyor tamamen

Hocam benim tahminim SQL datası olmadığından kaynaklı ama başka bir olayı varsa bilmiyorum. Çünkü bütün sistemi kalem kalem tek tek ekledim. Syserr olayına gelecek olursam Reboot sonrası itemi sildiği için galiba kodu çıkmıyor bilmiyorum :( Şöyle diyeyim örnek efsun atıyorum botta itemleri koymuşum Reboot atınca itemler efsun bottan siliniyor tamamen
Tespit doğru itemleri db ye yazamadığı için itemler yok oluyor, muhtemelen db de enum tanımlı olmadığı için yada yazarken window olarak verilen switchbot enum’u ya db yada game tarafında hatalı sıralamada :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)