Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ddos saldırı engeli - ddos attack prevention 2025-06-03

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgurbet1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Portlar çok rahat bulunabiliyor ona güvenme bilgin olsun. Saldırılar da zamanında spotif ip saldırısı yapıldığın da tek çare arkadaşların ve benim önerilerimde ki gibi kural yazmak anlamsız gelen trafiği engellemek tek çözüm.
onları kullanıyorum fazlasınıda yaptım daha önce önerilerde bulunmak lazım sadece lokasyondan sunucu al demek insanlara saçma geliyor bana.

onları kullanıyorum fazlasınıda yaptım daha önce önerilerde bulunmak lazım sadece lokasyondan sunucu al demek insanlara saçma geliyor bana.
2016 -2021 arası düşürmediğim tek koruma yöncü bir bak istersen

turklokasyon denen yer saldırı korunmalı bir sunucu için +10.000 tl istiyor benim amacım lamerleri engellemek çok büyük parası olan büyük yatırımlı bir oyun açıcak olan adam zaten onu düşünerek ona göre bir sunucu kiralar onun haricinde bir önerin varsa bende öğrenmek isterim sonucta bende oyun açıyorum bana faydası olur

Ek olarak portları değiştirip çünkü piyasadaki çoğu files aynı portları kullanıyor ve kimse portları değiştirmiyor. client srcden çektirip serverinfo.py tamamiyle kaldırılabilir buda portların bulunmasınıda zorlaştirir saldırı yeme olasılığın dahada düşer. turklokasyondan sunucu almadan saldırıda engellenebilir yüzlerce farklı çözümle. önemli olan yapmak istemek.
Port değiştirdikten sonra netstat -n ile yeni portumuzun da öğrenilme şekli ;

Port değiştirdikten sonra netstat -n ile yeni portumuzun da öğrenilme şekli ;

HAProxy konuya müdahil oldu :p

Kod:
global
    log 127.0.0.1 local0
    maxconn 256
    daemon

defaults
    mode tcp
    log global
    option tcplog
    timeout connect 5000ms
    timeout client  50000ms
    timeout server  50000ms

frontend game_port
    bind *:11002
    default_backend game_backend

backend game_backend
    server game1 serveriplol:11002 maxconn 32

firewall çalışan uygulamalara yada işletim sistemlerine yapılmaz.

firewall cihazına yapılır.firewall cihazınız yoksa hertz gibi sunucularda firewall paneli orada düzenleseniz daha iyi olur.(ne kadar gelişmiş bilmiyorum.)

buda yoksa.

freebsd üzerinde yapmanız gerekiyor.(bunun içinde hem game hem mysql taraflı portlara uygulamanız gerekior)

çünkü bunun mariadb taraflısıda var.

mariadbninde limitlemeyle alakalı kodları var.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri