- Konular
- 27
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 166
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2,296
- DevLira
- 42
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
onları kullanıyorum fazlasınıda yaptım daha önce önerilerde bulunmak lazım sadece lokasyondan sunucu al demek insanlara saçma geliyor bana.Portlar çok rahat bulunabiliyor ona güvenme bilgin olsun. Saldırılar da zamanında spotif ip saldırısı yapıldığın da tek çare arkadaşların ve benim önerilerimde ki gibi kural yazmak anlamsız gelen trafiği engellemek tek çözüm.
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,110
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,559
- DevLira
- 122
2016 -2021 arası düşürmediğim tek koruma yöncü bir bak istersenonları kullanıyorum fazlasınıda yaptım daha önce önerilerde bulunmak lazım sadece lokasyondan sunucu al demek insanlara saçma geliyor bana.
- Konular
- 188
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 959
- Altın Konu
- 39
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 5,265
- DevLira
- 15
Port değiştirdikten sonra netstat -n ile yeni portumuzun da öğrenilme şekli ;turklokasyon denen yer saldırı korunmalı bir sunucu için +10.000 tl istiyor benim amacım lamerleri engellemek çok büyük parası olan büyük yatırımlı bir oyun açıcak olan adam zaten onu düşünerek ona göre bir sunucu kiralar onun haricinde bir önerin varsa bende öğrenmek isterim sonucta bende oyun açıyorum bana faydası olur
Ek olarak portları değiştirip çünkü piyasadaki çoğu files aynı portları kullanıyor ve kimse portları değiştirmiyor. client srcden çektirip serverinfo.py tamamiyle kaldırılabilir buda portların bulunmasınıda zorlaştirir saldırı yeme olasılığın dahada düşer. turklokasyondan sunucu almadan saldırıda engellenebilir yüzlerce farklı çözümle. önemli olan yapmak istemek.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 16d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 1,186
- DevLira
- 0
Port değiştirdikten sonra netstat -n ile yeni portumuzun da öğrenilme şekli ;
HAProxy konuya müdahil oldu

Kod:
global
log 127.0.0.1 local0
maxconn 256
daemon
defaults
mode tcp
log global
option tcplog
timeout connect 5000ms
timeout client 50000ms
timeout server 50000ms
frontend game_port
bind *:11002
default_backend game_backend
backend game_backend
server game1 serveriplol:11002 maxconn 32
- Konular
- 271
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 746
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,296
- DevLira
- 381
firewall çalışan uygulamalara yada işletim sistemlerine yapılmaz.
firewall cihazına yapılır.firewall cihazınız yoksa hertz gibi sunucularda firewall paneli orada düzenleseniz daha iyi olur.(ne kadar gelişmiş bilmiyorum.)
buda yoksa.
freebsd üzerinde yapmanız gerekiyor.(bunun içinde hem game hem mysql taraflı portlara uygulamanız gerekior)
çünkü bunun mariadb taraflısıda var.
mariadbninde limitlemeyle alakalı kodları var.
firewall cihazına yapılır.firewall cihazınız yoksa hertz gibi sunucularda firewall paneli orada düzenleseniz daha iyi olur.(ne kadar gelişmiş bilmiyorum.)
buda yoksa.
freebsd üzerinde yapmanız gerekiyor.(bunun içinde hem game hem mysql taraflı portlara uygulamanız gerekior)
çünkü bunun mariadb taraflısıda var.
mariadbninde limitlemeyle alakalı kodları var.
Son düzenleme: