- Konular
- 54
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 5,362
- DevLira
- 36
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@athenoraproject @umut2841
Konudaki arkadaşın ihtiyacı olmuş kodladık.
![]()
Ddos veya Packet Saldırıları Hakkında
Arkadaşlar merhaba dün martysama altyapısı kullandığım oyunda ddos ve packet saldırıları hakkında araştırma yaparken bir sorun buldum # -*- coding: utf-8 -*- import socket import threading import time import os def send_tcp_packets(ip, port, data_size, thread_id): data =...forum.turkmmo.com
not düzenleme yaptığını cpp lere include "define.h" ekleyin
çalışma mantığı
5 üzerinde istek gelirse gelen istekleri kabul etmez
600 saniye boyunca ban atar sunucuya reboot atarsanız ban kalkar tekrar giriş yapılabilir.
değerleri define.h üzerinden düzenleyin lütfen.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:SYSERR: May 20 19:39:19 :: socket_bind: bind: Address already in use SYSERR: May 20 19:39:22 :: Process: UNKNOWN HEADER: 179, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 5840, fd: 21 SYSERR: May 20 19:39:23 :: Process: UNKNOWN HEADER: 178, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 5840, fd: 20 SYSERR: May 20 19:39:24 :: Process: UNKNOWN HEADER: 108, LAST HEADER: 10(1), REMAIN BYTES: 5839, fd: 21 SYSERR: May 20 19:39:24 :: pid_init: Start of pid: 1105 SYSERR: May 20 19:39:24 :: socket_bind: bind: Address already in use SYSERR: May 20 19:39:25 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 241 (fd 21) SYSERR: May 20 19:39:25 :: Process: UNKNOWN HEADER: 147, LAST HEADER: 241(67), REMAIN BYTES: 4313, fd: 21 SYSERR: May 20 19:39:26 :: Process: UNKNOWN HEADER: 199, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 1460, fd: 21 SYSERR: May 20 19:39:29 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 75 (fd 20) SYSERR: May 20 19:39:29 :: Process: UNKNOWN HEADER: 201, LAST HEADER: 254(1), REMAIN BYTES: 1452, fd: 20 SYSERR: May 20 19:39:29 :: pid_init: Start of pid: 1110
BEN BUNU 10 YILDIR KULLANIYODUM 6 YILDIR KULLANIYODUM DİYEN VARSA PAYLASSAYDIN KARDEŞİM !
paylaşım için teşekkürler .
birde tam nasıl eklenicek sekilde yazabılseydiniz daha iyi olurdu nereye nasıl eklenıcek sadece
kodları vermişsiniz bunu bul buraya ekle gibi anlatım yaparsanız daha mantıklı olucaktır herkes yazılımı tam anlamı ıle anlamıyor malesef
- Konular
- 27
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 166
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2,266
- DevLira
- 42
anlatım mevcut.paylaşım için teşekkürler .
birde tam nasıl eklenicek sekilde yazabılseydiniz daha iyi olurdu nereye nasıl eklenıcek sadece
kodları vermişsiniz bunu bul buraya ekle gibi anlatım yaparsanız daha mantıklı olucaktır herkes yazılımı tam anlamı ıle anlamıyor malesef
- Konular
- 54
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 5,362
- DevLira
- 36
dosttum anlatım varda anlaşılacak bir dilde mesela bu kodu nereye eklıcez 
if (!m_pPacketInfo)
{
sys_err("No packet info has been binded to");
return true;
}
#if #ifi#ifi#ifi#ifined(WJ_ENABLE_IMPROVED_HANDSHAKE_PROCESSore input process if the host is an intruder
if (lpDesc && DESC_MANAGER::instance().IsIntruder(lpDesc->GetHostName()))
{
// Set host close phase
lpDesc->SetPhase(PHASE_CLOSE);
return true;
}
#end#END#END#endifxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxsela
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mesela
bul ------ if (!m_pPacketInfo)
// altına ekle ------ lpDesc->SetPhase(PHASE_CLOSE);
bunun gibi yaparsan mantıgıda budur zaten gelişi güzel eklenmiyor eklenıcek yeri sistemi yazan kişi belirtmeliki eklene bılsın

if (!m_pPacketInfo)
{
return true;
}
#if #ifi#ifi#ifi#ifined(WJ_ENABLE_IMPROVED_HANDSHAKE_PROCESSore input process if the host is an intruder
{
// Set host close phase
return true;
}
Mesela
bunun gibi yaparsan mantıgıda budur zaten gelişi güzel eklenmiyor eklenıcek yeri sistemi yazan kişi belirtmeliki eklene bılsın
anlatım mevcut
- Konular
- 27
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 166
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2,266
- DevLira
- 42
aominechi1dosttum anlatım varda anlaşılacak bir dilde mesela bu kodu nereye eklıcez
if (!m_pPacketInfo)
{
return true;
}
{
// Set host close phase
return true;
}
Mesela
dc den yaz yardim edeyim.