- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yok henüz bitmedi, Client src - Game src hazır. kanaxka0'ın sağladığı externleri kullandım. Benim hazırladığım biraz karmaşıktı, daha toplu olması için. Game ve client tarafındaki lisansları tamamen kaldırdım. Oyun açmaya kalktığınızda owsap uzaktan bi anda tüm oyunu kapatabiliyordu ( Bu sorunu daha önce yaşadığımdan biliyorum.). Şuan pack kısmını uydurma olarak yapıyorum, yani tam owsapın packı değil, hataları çok fazla olacak, offical yapı izlendiği için tamamlaması zaman alacak fakat işlevsel bi boyuta getirdiğimde paylaşacağım. Şuan için server ekranı, login ekranı, karakter oluşturma ekranı çalışıyor. Geri kalan kısımlarda ui eksileri var.tamam mı oldu mu sonunda![]()
Elinde offical unpack olan varsa, paylaşması faydalı olabilir, daha hızlı tamamlayabilirim. ( veya officale yakın bi oyunun unpackıda olur), maksat saçma uiler yerleştirip tüm düzeni bozmayım.
- Konular
- 58
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 7h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 7,742
- DevLira
- 6
Owsap 5 sürümünun unpacki olur mu. Bir de bu pack kısmı dedin ya owsap buna da mi lisans atiyo. Mevcut 6 sürümünün packi unpack olmuyor muYok henüz bitmedi, Client src - Game src hazır. kanaxka0'ın sağladığı externleri kullandım. Benim hazırladığım biraz karmaşıktı, daha toplu olması için. Game ve client tarafındaki lisansları tamamen kaldırdım. Oyun açmaya kalktığınızda owsap uzaktan bi anda tüm oyunu kapatabiliyordu ( Bu sorunu daha önce yaşadığımdan biliyorum.). Şuan pack kısmını uydurma olarak yapıyorum, yani tam owsapın packı değil, hataları çok fazla olacak, offical yapı izlendiği için tamamlaması zaman alacak fakat işlevsel bi boyuta getirdiğimde paylaşacağım. Şuan için server ekranı, login ekranı, karakter oluşturma ekranı çalışıyor. Geri kalan kısımlarda ui eksileri var.
Elinde offical unpack olan varsa, paylaşması faydalı olabilir, daha hızlı tamamlayabilirim. ( veya officale yakın bi oyunun unpackıda olur), maksat saçma uiler yerleştirip tüm düzeni bozmayım.
Ekli dosyayı görüntüle 145431Ekli dosyayı görüntüle 145433Ekli dosyayı görüntüle 145432
- Konular
- 117
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
mevcutta warez edilen 6 sürümü yok benim bildiğim. 1-2 tane 6 diye paylaşılan var ama onlar v5 e ait, v5 üzerinen ilerletebilirsin. Ama hatalar çok fazla, yani hatadan kastım. Yeni ui'ler vs. yok, tamamlaman gerekiyor. ui'leri bulursan v5 packı üzerinden ilerleyebilirsin ki saten v5'in devamı oluyor bu sadece yeni eklenenler yok pack tarafındaOwsap 5 sürümünun unpacki olur mu. Bir de bu pack kısmı dedin ya owsap buna da mi lisans atiyo. Mevcut 6 sürümünün packi unpack olmuyor mu
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,846
- DevLira
- 47
client tarafında lisans yoktu galiba tam bakamdım ama gamedekini kaldırdım benim paylaştıklarımın üzerinden devam etseydin keşke libthecore de bile eklentisi vardıYok henüz bitmedi, Client src - Game src hazır. kanaxka0'ın sağladığı externleri kullandım. Benim hazırladığım biraz karmaşıktı, daha toplu olması için. Game ve client tarafındaki lisansları tamamen kaldırdım. Oyun açmaya kalktığınızda owsap uzaktan bi anda tüm oyunu kapatabiliyordu ( Bu sorunu daha önce yaşadığımdan biliyorum.). Şuan pack kısmını uydurma olarak yapıyorum, yani tam owsapın packı değil, hataları çok fazla olacak, offical yapı izlendiği için tamamlaması zaman alacak fakat işlevsel bi boyuta getirdiğimde paylaşacağım. Şuan için server ekranı, login ekranı, karakter oluşturma ekranı çalışıyor. Geri kalan kısımlarda ui eksileri var.
Ekli dosyayı görüntüle 145431Ekli dosyayı görüntüle 145433Ekli dosyayı görüntüle 145432
ama yaptım diyosan eline sağlık ben martyciyim yapıyı kendime göre değiştirdim ve protobuff a geçmeyi düşünüyorum bakalım artık- Katılım
- 24 May 2011
- Konular
- 58
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 7h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 7,742
- DevLira
- 6
O zaman anladığım kadarıyla bu pack kısmında uğraştirnasinim sebebi bu warezin de v5 uzerinden olması dimimevcutta warez edilen 6 sürümü yok benim bildiğim. 1-2 tane 6 diye paylaşılan var ama onlar v5 e ait, v5 üzerinen ilerletebilirsin. Ama hatalar çok fazla, yani hatadan kastım. Yeni ui'ler vs. yok, tamamlaman gerekiyor. ui'leri bulursan v5 packı üzerinden ilerleyebilirsin ki saten v5'in devamı oluyor bu sadece yeni eklenenler yok pack tarafında