romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kral emeğine sağlık beklemedeyiz inşallah çözersin allah var senle @kanaxka0 çok ilgilendi dosyalarla forum için eksik olmayın
Pack konusnu tam çözebilir myiim bilmiyorum. Gece V5 üzerinden geçirmeye başlıcam, illaki hallolur ama ne kadar zaman alır bilmiyorum.

onlara bakmadım ama senin dosyalarda 3 tane lisans var. Uzaktan yönetilebilir, sadece oyunu aç kapa yapabilecek bir lisans. Pack tarafını halledersem tam halini paylaşcam
You can share what you have contacted so far from the source client and the source server until the package problem is resolved.

Pack konusnu tam çözebilir myiim bilmiyorum. Gece V5 üzerinden geçirmeye başlıcam, illaki hallolur ama ne kadar zaman alır bilmiyorum.
dün bütün gece kanaxka kardeşimizi bekledik sagolsun oda çok uğraştı bu gecemizide sana ayırdık kral beklemedeyiz teşekkürler <3

You can share what you have contacted so far from the source client and the source server until the package problem is resolved.
Cannot enter the game right now. Because there is no open pack. When the pack side is completed, I will share it as a fully working VDI. With all the settings, it wouldn't be much use sharing it right now.

dün bütün gece kanaxka kardeşimizi bekledik sagolsun oda çok uğraştı bu gecemizide sana ayırdık kral beklemedeyiz teşekkürler <3
Gece beklememeni öneririm. Garanti birşey olmadığından beklenti içerisinde olmayın. Saten sorunsuz olursa,VDI ve Açık pack olarak paylaşımını yaparım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri