Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 277
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kral emeğine sağlık beklemedeyiz inşallah çözersin allah var senle @kanaxka0 çok ilgilendi dosyalarla forum için eksik olmayın
Pack konusnu tam çözebilir myiim bilmiyorum. Gece V5 üzerinden geçirmeye başlıcam, illaki hallolur ama ne kadar zaman alır bilmiyorum.

onlara bakmadım ama senin dosyalarda 3 tane lisans var. Uzaktan yönetilebilir, sadece oyunu aç kapa yapabilecek bir lisans. Pack tarafını halledersem tam halini paylaşcam
You can share what you have contacted so far from the source client and the source server until the package problem is resolved.

You can share what you have contacted so far from the source client and the source server until the package problem is resolved.
Cannot enter the game right now. Because there is no open pack. When the pack side is completed, I will share it as a fully working VDI. With all the settings, it wouldn't be much use sharing it right now.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri