- Konular
- 186
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 5mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 1,495
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 206
- MmoLira
- 12,375
- DevLira
- 36
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Login olmadimi kankaarkadaşlar bir yere kadar getirdim dosyayı lisans vardı kaldırdım ch ler start aldı kapalı olan packlerin keyleri farklı login ekranı birbirine girdi ufak tefek düzeltip girmeye çalıştım fakat login olmaya çalıştığımda kayıt problemi diye uyarı verdi daha fazla uğraşmak istemedim malum iş güç var + kendi dosyam var clien game source + mysql ve game yani Server kısmını sizinle paylaşacağım 14.2 64 bit freebsd de build aldım mysql sürümü aynı mysql 8 uygun bsd bulup üzerinde oynamalar yapabilrsiniz benden bukadar maalesef
NOT: CLIENT SOURCEYİ BUİLD ALIRKEN UserInterface ye sağ tıklayıp lib yolunu değiştirin zaten görürsünüz o bölümde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 145363
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,335
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,864
- DevLira
- 47
kayıt problemi uyarısı verdi login ekranında normalde uğraşır bulurdum sebebi ne diye fakat dediğim gibi iş güç vs anca bukadar oldu zaten lisansda vardı ilk build ettiğimde ch db falan açılmadı ve pack tarafını tamamlamak gerekli keyleri bulup dosyaları tek tek açıp şimdiki pack kapatıcıyla kapatmanız gerekliLogin olmadimi kanka
Son düzenleme:
- Konular
- 18
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 498
- DevLira
- 0
eyvallah hocam
- Konular
- 23
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,473
- DevLira
- 3
kayıt problemi uyarısı verdi login ekranında normalde uğraşır bulurdum sebebi ne diye fakat dediğim gibi iş güç vs anca bukadar oldu zaten lisansda vardı ilk build ettiğimde ch db falan açılmadı ve pack tarafını tamamlamak gerekli keyleri bulup dosyaları tek tek açıp şimdiki pack kapatıcıyla kapatmanız gerekli
bunu nasıl halledicez hocam
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 456
- DevLira
- 0
Hocam merhaba yanlış anlamayın bu konulara çok hakim değilim ama filesi denemek istiyorum ilk etapta ne yapmam gerekiyor hazır kıta bekliyorumkayıt problemi uyarısı verdi login ekranında normalde uğraşır bulurdum sebebi ne diye fakat dediğim gibi iş güç vs anca bukadar oldu zaten lisansda vardı ilk build ettiğimde ch db falan açılmadı ve pack tarafını tamamlamak gerekli keyleri bulup dosyaları tek tek açıp şimdiki pack kapatıcıyla kapatmanız gerekli