- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 521
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
While building the client source, I encountered several errors. "Database is not available." "Are these files real and the latest version from the developer OWSAP?"
- Konular
- 3
- Online süresi
- 5d 11m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 538
- DevLira
- 6
eline emeğine sağlık reis öğrenme amaçlı bi de kurulum aşamalarını kısaca anlatır mısın?hocam herşey tamam cliente bakamadım bakacağım bu gece yada yarın en geç paylaşırım
- Konular
- 3
- Online süresi
- 5d 11m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 538
- DevLira
- 6
bende aynı şekil eğlenmek için takılmak için uzun süredir bu tarz files arıyordum çok güzelbu files forumun en iyi official filesi olabilir. Eğlencesine oynamak için harika bir files
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,846
- DevLira
- 47
arkadaşlar bir yere kadar getirdim dosyayı lisans vardı kaldırdım ch ler start aldı kapalı olan packlerin keyleri farklı login ekranı birbirine girdi ufak tefek düzeltip girmeye çalıştım fakat login olmaya çalıştığımda kayıt problemi diye uyarı verdi daha fazla uğraşmak istemedim malum iş güç var + kendi dosyam var clien game source + mysql ve game yani Server kısmını sizinle paylaşacağım 14.2 64 bit freebsd de build aldım mysql sürümü aynı mysql 8 uygun bsd bulup üzerinde oynamalar yapabilrsiniz benden bukadar maalesef 
NOT: CLIENT SOURCEYİ BUİLD ALIRKEN UserInterface ye sağ tıklayıp lib yolunu değiştirin zaten görürsünüz o bölümde, birde pml pack kapatıcıda .jso uzantılı bir dosya var onun içerisinden .idx ve .data ları eix epk yapın

NOT: CLIENT SOURCEYİ BUİLD ALIRKEN UserInterface ye sağ tıklayıp lib yolunu değiştirin zaten görürsünüz o bölümde, birde pml pack kapatıcıda .jso uzantılı bir dosya var onun içerisinden .idx ve .data ları eix epk yapın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: