- Konular
- 69
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 518
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 225
- MmoLira
- 4,245
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar forumda benim gibi çoğu kişi bu işe merak salmış ve kendini geliştirmek istiyor yalnız benim kafamdaki en büyük soru ve şu ana kadar bu soruya cevap bulamadığım için de bir türlü kendimi geliştirmeye pratik yapmaya başlayamadım bile soru şu;
Hangi Alt yapıyı tercih etmeliyim marty mi ? Evetse neden ve hangi sürümü mainline mi evetse neden ve hangisini önerirsiniz owsap mi veya a mi x mi ? Hangisi ise neden ve hangi sürümünü önerirsiniz?
Bilgili dev arkadaşlarida konuya dahil edip etiketlerseniz sevinirim herkesin fikri bizim için önemlidir en azından forumda da büyük bir sorunun önüne geçmiş oluruz akıllarda ki soruyu cevaplamış oluruz. Teşekkürler iyi forumlar
Hangi Alt yapıyı tercih etmeliyim marty mi ? Evetse neden ve hangi sürümü mainline mi evetse neden ve hangisini önerirsiniz owsap mi veya a mi x mi ? Hangisi ise neden ve hangi sürümünü önerirsiniz?
Bilgili dev arkadaşlarida konuya dahil edip etiketlerseniz sevinirim herkesin fikri bizim için önemlidir en azından forumda da büyük bir sorunun önüne geçmiş oluruz akıllarda ki soruyu cevaplamış oluruz. Teşekkürler iyi forumlar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
arkadaş yeni başlıyor tahminimce normal yapının dışında marty kendine özgü düzenlemeler yapmış iyi kötü tartışılır fkat 5.7 de fonksiyonların değiştirilmemiş hali mevcut en basiti k envanter efsun botu eklerken 5.8 de sorun yaşayacak pek bilgisi olmadığı için. Bu yüzden 5.7 önerdimNeden 5.7 de 5.8 değil![]()