raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Alt Yapi Tercihiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MOB Games
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 616

MOB Games

Moderatör
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Moderator
Konular
69
Çözüm
1
Online süresi
1mo 19d
Reaksiyon Skoru
518
Altın Konu
0
Başarım Puanı
225
MmoLira
4,245
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar forumda benim gibi çoğu kişi bu işe merak salmış ve kendini geliştirmek istiyor yalnız benim kafamdaki en büyük soru ve şu ana kadar bu soruya cevap bulamadığım için de bir türlü kendimi geliştirmeye pratik yapmaya başlayamadım bile soru şu;
Hangi Alt yapıyı tercih etmeliyim marty mi ? Evetse neden ve hangi sürümü mainline mi evetse neden ve hangisini önerirsiniz owsap mi veya a mi x mi ? Hangisi ise neden ve hangi sürümünü önerirsiniz?
Bilgili dev arkadaşlarida konuya dahil edip etiketlerseniz sevinirim herkesin fikri bizim için önemlidir en azından forumda da büyük bir sorunun önüne geçmiş oluruz akıllarda ki soruyu cevaplamış oluruz. Teşekkürler iyi forumlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Etiket alamadıklarım aklıma gelmeyenlerden özür dilerim kusura bakmasınlar fazla kişi tanimadigimdan dolayidir

Merhabalar forumda benim gibi çoğu kişi bu işe merak salmış ve kendini geliştirmek istiyor yalnız benim kafamdaki en büyük soru ve şu ana kadar bu soruya cevap bulamadığım için de bir türlü kendimi geliştirmeye pratik yapmaya başlayamadım bile soru şu;
Hangi Alt yapıyı tercih etmeliyim marty mi ? Evetse neden ve hangi sürümü mainline mi evetse neden ve hangisini önerirsiniz owsap mi veya a mi x mi ? Hangisi ise neden ve hangi sürümünü önerirsiniz?
Bilgili dev arkadaşlarida konuya dahil edip etiketlerseniz sevinirim herkesin fikri bizim için önemlidir en azından forumda da büyük bir sorunun önüne geçmiş oluruz akıllarda ki soruyu cevaplamış oluruz. Teşekkürler iyi forumlar
martysama 5.7 sürümünü kullanabilirsin genel fix atarak mainline önermem sebebi şu içerisinde çok fazla düzenlemen gereken kod var ve extra olarak karşılaşabilecğein sorunlar var bende mainline denedim budnan bir kaç ay önce çok fazla zamanımı aldı ama marty sürümlerinde öyle değil kriti hatalar çözlmüş sadece genel fixleri atıp sistem ekleyip temiz düzenli şekilde ilerleyebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri