raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çağdaş Atan'a 2 maç men

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lightning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 52

Lightning

Co-Administrator
Co Admin
Turnuva
Yarışma
Konular
4,295
Çözüm
19
Online süresi
6mo 16d
Reaksiyon Skoru
6,854
Altın Konu
708
Başarım Puanı
439
MmoLira
91,978
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türkiye Futbol Federasyonu, ligin 37. haftası öncesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı. Kasımpaşa maçında Serhat Sütlü ile yaşadığı problemin ardından Rams Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a 2 maç ceza verildi. Serhat Sütlü'ye ise 1 maçlık ceza verildi.

Çağdaş Atan maç sonu düzenlenen basın toplantısında Serhat Sütlü'den özür dilemişti. Atan, "Bugün çok büyük ayıp yaptım. Serhat Sütlü hocayla münakaşaya girdik. Çok da sevdiğim bir büyüğüm aslında. Niye öyle bir psikolojiye girdiğimi bilmiyorum. Özürle kapanacak bir hata değil. Yapmış olduğum hatanın mahcubiyetiyle yaşayacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Yapıp yapıp özür dilemek olmaz. İkinci golden sonra bizim kulübemize yapılan hareketi kimse kabul etmez. Çağdaş hoca bunun mahcubiyetini yaşamalı. Özrünü kabul etmiyorum." şeklinde karşılık vermişti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri