Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ücretli olarak projesinize istediğiniz desteği verebilirim.Kendim zaten 4.5 senelik kamu personeliyim yüzden sabırlıyım ve insanı ilişkilerim ve iletişimim yüksektir.Kendime ait won satış sitem var,yeni açmış olduğum tamamının metin2 Türkiye oyuncusunun olduğu telegram kanalım var ayrıca uzman botcuyum hala TR de botluyorum sunucunuza oyuncu da çekebilirim.
Tek bir şartım var günlük ödeme alırım bunun dışında her ortama uyum sağlarım.
Tester olarak uzun veya kısa soluklu sununucuzu normal bir oyuncu gibi test edebilirim.
Aktif sunucunuzda Canlı destek,discord destek,telegram admini veya destek ekibi olarak görev alabilirim.
Sunucunuza günlük 100-200 arası oyuncu çekebilirim Metin2 Türkiyede won satış sitem için aktif botlarım var.
kullanıcı adım ile telegram kanalım aynı bana burdan veya ordan ulaşabilirsiniz.
Tester olarak uzun veya kısa soluklu sununucuzu normal bir oyuncu gibi test edebilirim.
Aktif sunucunuzda Canlı destek,discord destek,telegram admini veya destek ekibi olarak görev alabilirim.
Sunucunuza günlük 100-200 arası oyuncu çekebilirim Metin2 Türkiyede won satış sitem için aktif botlarım var.
kullanıcı adım ile telegram kanalım aynı bana burdan veya ordan ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme:
Özelden yazar mısınÜcretli olarak projesinize istediğiniz desteği verebilirim.Kendim zaten 4.5 senelik kamu personeliyim yüzden sabırlıyım ve insanı ilişkilerim ve iletişimim yüksektir.Kendime ait won satış sitem var,yeni açmış olduğum tamamının metin2 Türkiye oyuncusunun olduğu telegram kanalım var ayrıca uzman botcuyum hala TR de botluyorum sunucunuza oyuncu da çekebilirim.
kendinizi daha iyi tanıtırsanız daha kolay ekip arkadaşları bula biliceğinize inanıyorum iyi günler dilerim.Ücretli olarak projesinize istediğiniz desteği verebilirim.Kendim zaten 4.5 senelik kamu personeliyim yüzden sabırlıyım ve insanı ilişkilerim ve iletişimim yüksektir.Kendime ait won satış sitem var,yeni açmış olduğum tamamının metin2 Türkiye oyuncusunun olduğu telegram kanalım var ayrıca uzman botcuyum hala TR de botluyorum sunucunuza oyuncu da çekebilirim.
ve yazılarınız daha büyük okunaklı olursa daha detaylı yazarsanız daha iyi olur sizin açınızdan.
Örnek
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
Yaşadığınız Yer :
Daha Önceki Developer Tecrübeniz :
Günlük Online Süreniz :
Özellikleriniz :
【Diğer / Ek özelliklerim:】
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)