Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Black Widow - Gelişmiş 40K Server Files - Sağlam Altyapı, Uygun Ücret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

16.10.2016 GÜNCELLEME
- Rastgele Kelime Event eklendi.
Çalışma Mantığı : Sistem Yönetici tarafından başatıldığında navicat üzerinden bir kelime çekiyor ve bu kelimeyi en hızlı yazan oyuncu ödül kazanıyor. Kelime içerisinde hertürlü harf kullanılabilir. Maximum 255 karaktere kadar yolu var.

- Offline shop guisinde değişiklikler yapıldı
Anlık olarak Dükkan aç, Dükkan kapat, satılamayan ürünler, dükkana ışınlan butonları değişecektir.
Dükkana ışınlan butonu ile pazarınız aktif olduğunda direk yanına ışınlanabileceksiniz (Dün milasmt2 de gördüm hoşuma gitti bende yaptım. Kordinatları tamamen navicattan çekmektedir.

3852c3df0ad84067857a28a90cbce427.png

94f0ca25fdad415fab3996cf8d4f4822.png

16.10.2016 GÜNCELLEME
- Rastgele Kelime Event eklendi.
Çalışma Mantığı : Sistem Yönetici tarafından başatıldığında navicat üzerinden bir kelime çekiyor ve bu kelimeyi en hızlı yazan oyuncu ödül kazanıyor. Kelime içerisinde hertürlü harf kullanılabilir. Maximum 255 karaktere kadar yolu var.

- Offline shop guisinde değişiklikler yapıldı
Anlık olarak Dükkan aç, Dükkan kapat, satılamayan ürünler, dükkana ışınlan butonları değişecektir.
Dükkana ışınlan butonu ile pazarınız aktif olduğunda direk yanına ışınlanabileceksiniz (Dün milasmt2 de gördüm hoşuma gitti bende yaptım. Kordinatları tamamen navicattan çekmektedir.

3852c3df0ad84067857a28a90cbce427.png

94f0ca25fdad415fab3996cf8d4f4822.png

- SOURCE DESTEĞİ -
Benim filesimle oyun açtığınızda eğer oyununuz tutarsa bizzat kendim hertürlü desteği verip source alanında yardımcı olurum.

Yani beni yanlış anlama konunu baltalamakta istemem emek verip burda güzel şeyler çıkarmışsın fakat aklıma takılan, insan 200tl verip neden sana gebe kalsın ?

Benim filesimle oyun açtığınızda eğer oyununuz tutarsa bizzat kendim hertürlü desteği verip source alanında yardımcı olurum.

demişsiniz yani bundaki amaç satışınızı baltalıyor bence atıyorum 2000 online yaptı birileri sizden sourceyi ne kadar fiyata alacak yada siz ne karşılığında bunu paylaşacaksınız yani şunu demeye çalişiyorum bizim türk milleti para verince kimseye gebe kalmak istemez, para verdiği için keyif ister bağımsızlık ister siz burda files'i alan kişiyi kendinize bağlamaya çalişiyorsunuz gibi hissettim yada çok online birini tehdit ederek para koparacakmış gibi bir iz var beni yanlış anlama lütfen sadece kafama takılanı soruyorum cevaplarsan memnun olurum.

- SOURCE DESTEĞİ -

Yani beni yanlış anlama konunu baltalamakta istemem emek verip burda güzel şeyler çıkarmışsın fakat aklıma takılan, insan 200tl verip neden sana gebe kalsın ?

demişsiniz yani bundaki amaç satışınızı baltalıyor bence atıyorum 2000 online yaptı birileri sizden sourceyi ne kadar fiyata alacak yada siz ne karşılığında bunu paylaşacaksınız yani şunu demeye çalişiyorum bizim türk milleti para verince kimseye gebe kalmak istemez, para verdiği için keyif ister bağımsızlık ister siz burda files'i alan kişiyi kendinize bağlamaya çalişiyorsunuz gibi hissettim yada çok online birini tehdit ederek para koparacakmış gibi bir iz var beni yanlış anlama lütfen sadece kafama takılanı soruyorum cevaplarsan memnun olurum.

arkadaşa bende katılıyorum sonuçta ürün satıyorsunuz src yede bir fiyat biçin insanlar belki sizle para verdikten sonra muhattap olmak istemeyebilir.

- SOURCE DESTEĞİ -

Ortalama 15 tane satış yaptım, bu kişiler genelde beni tanıyıp bildiklerinden aldılar, kimisine 10 dakika içerisinde teslimat yaptım, kimisine 1 hafta sonra, src satışı yaptığım server sahipleri var. Alıcı tanıdığım güvenilir birisiyse ben öndende src fiyatını veririm almak isterse satarım, şuanda bana pek fazla source ücretini verecek kişi gelmediğinden satışını yapmadım. Oyun açtıktan sonra kişi bana ihanet etmemişse fazla uçuk bir fiyat olmaksızın source satışını yapıyorum. Alıcılarımla ankara içi yüz yüze görüşme bile yapıyorum. Ama ilk etapta bu şekilde şüpheli bir alıcı gelirse ben sourceyi bırak filesi normal olarak bile satmam. Bana gelecek kişilerin beni bilip, güvenerek almasını isterim. Ama ben tanımadığım birisine hiçbirzaman source satışı önceden yapmam, çünki ne amaçla alıp nasıl kullanacağını bilemem. Sourcemi övmek gibi olmasın ama şuan bu forumda filesim üzerine bir files ben görmedim, sistem olarak konuşmuyorum alt yapı olarak söylüyorum. Tutupta warez olursa bu hem benim adıma, hemde satış yapan ve oyun açacak kişiler adına kötü olur. O kadar insana ben satış yaptım, tutup birazdaha fazla bir ücret verene source satıp o kişi bu filesi warez ettiğinde suçlu ben oluyorum, mağdur kişilerde daha önceden sourcesiz files alan kişiler oluyor. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Hayırlı satışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri