- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 6,117
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
var files senin değil sen x formundan vip üyelik alıp satışını yapan bir insansın files senin olmadığı halde neden bu kadar sahipleniyorsun amacımız ne olabilir cevap vermeni istiyorum bir önce ki mesajıma cevap vermeni istiyorum teşekkürler
Başka bir sorun var sa yaz eksik kalmasın. Başka bir diyeceğin var mı ?
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
dediklerimin cevaplarını bekliyorum teşekkürlerBaşka bir sorun var sa yaz eksik kalmasın. Başka bir diyeceğin var mı ?
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 6,117
- DevLira
- 9
dediklerimin cevaplarını bekliyorum teşekkürler
Sana cevap vermek zorunda değilim, başka sorun var mı ?
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 16h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,416
- DevLira
- 44
Neden satıcı konun var o zaman kapat git kardeşim belki ben almak istiyorum belki sen bunun üzerine bir şey yaptın neden satış konusu açıyorsun ki o zaman madem öyle konunu git yoruma kapattır bu mantıkta mı ilerleyelim o zaman sana burada ki insanlar dolandırıcı diyebilirler neden derler biliyor musun hiç bir emeğin yok birinin warez filesini kopyala yapıştır ve sat bu mu emek bu mu piyasanın geldiği yer? satış konunu kapattır kardeşim git o zaman hadiSana cevap vermek zorunda değilim, başka sorun var mı ?
- Konular
- 11
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 6,117
- DevLira
- 9
Neden satıcı konun var o zaman kapat git kardeşim belki ben almak istiyorum belki sen bunun üzerine bir şey yaptın neden satış konusu açıyorsun ki o zaman madem öyle konunu git yoruma kapattır bu mantıkta mı ilerleyelim o zaman sana burada ki insanlar dolandırıcı diyebilirler neden derler biliyor musun hiç bir emeğin yok birinin warez filesini kopyala yapıştır ve sat bu mu emek bu mu piyasanın geldiği yer? satış konunu kapattır kardeşim git o zaman hadi
Konuyu sana özel açmadım, gerekli açıklamaları bir önceki mesajlarımdan bulabilirsin. Konuyu kişisel algılamandaki amaç ne bilmiyorum. Senin kardeşin filan değilim üslubuna dikkat et. Konuyu kapatıp kapatmayacağımın kararını verecek kişi değilsin.
Başka sorun var mı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)