romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 GF Benzeri Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuyu sana özel açmadım, gerekli açıklamaları bir önceki mesajlarımdan bulabilirsin. Konuyu kişisel algılamandaki amaç ne bilmiyorum. Senin kardeşin filan değilim üslubuna dikkat et. Konuyu kapatıp kapatmayacağımın kararını verecek kişi değilsin.
Başka sorun var mı ?
tek kardeşim cümlesine alınıp dolandırıcı veya warez satıcısı cümlesine alınmadıysa başka diyeceğim yok seni bu mesajın ile baş başa bırakıyorum gereken neyse onu yazdım forumda ki herkes bunu illa ki okuyacaktır iyi forumlar

ya fark falan yok zaten dosyalarda içinde version.hda 6.4 yazıyor konuyu kapatmasınlar diye öyle attım başlığı owsapın sitesinden açıp karşılaştırıabilirsiniz defineleri

paylaşım için teşekkürler

How do you offer a free copy and then offer it for sale?

Merhaba. forumda satışı olan veya paylaşımı olan bir dosyayı satmak için bazı engeller bulunmakta. Ancak forumda satılmayan bir dosya olduğu için bu bölümün kurallarına uygun şekilde hizmet vereceğinizi ve satın alan insanları mağdur etmeyeceğiniz durumda satış yapmanız konusunda bir engel bulunmamaktadır. Ancak başkasının adına satış yapılması şüphesi nedeniyle bunu destekleyen ifadeleri satış konunuzda kullanamazsınız. Bu nedenle konunuzdaki "OwsapSF" ifadeleri kaldırılmıştır. Kendi adınızla satmanızda bir engel bulunmamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri