HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Amacı ne olabilir ekmeğini kesmek mi forumda ki herkes ekmeğini mi kesmek istiyor sence? senin orjinal şahıstan satın almayarak başka bir x formundan 25 euro'ya vip üyelik alıp oradan dosyayı indirip 150 dolar'a satman insanları tetikliyor bu zaten warez bir files. Filesin yapımcısı sen değilsin neden bu kadar sahipleniyorsun dışarıdan bakınca bu hareketin gerçekten komik ve absürt geliyor. Sonuçta sende bir "X" Formundan bunun warez halini almadın mı? çelişkili hareketlerde bulunmak çok komik yapma dışarıdan gerçekten insanlar dalga geçiyor bu davranış biçimlerineAmacın nedir ?
Son düzenleme:
Amacı ne olabilir ekmeğini kesmek mi forumda ki herkes ekmeğini mi kesmek istiyor sence? senin orjinal şahıstan satın almayarak başka bir x formundan 25 euro'ya vip üyelik alıp oradan dosyayı indirip 150 dolar'a satman insanları tetikliyor bu zaten warez bir files. Filesin yapımcısı sen değilsin neden bu kadar sahipleniyorsun dışarıdan bakınca bu hareketin gerçekten komik ve absürt geliyor. Sonuçta sende bir "X" Formundan bunun warez halini almadın mı? çelişkili hareketlerde bulunmak çok komik yapma dışarıdan gerçekten insanlar dalga geçiyor bu davranış biçimlerine
Başka bir diyeceğin var mı ?
var mı yok işte
Tamam kolay gelsin.
var files senin değil sen x formundan vip üyelik alıp satışını yapan bir insansın files senin olmadığı halde neden bu kadar sahipleniyorsun amacımız ne olabilir cevap vermeni istiyorum bir önce ki mesajıma cevap vermeni istiyorum teşekkürlerBaşka bir diyeceğin var mı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
Çalışıyor
METİN2 GF Güncel Adresler
- Cevaplar
- 12
- Görüntüleme
- 748
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 111
- Cevaplar
- 7
- Görüntüleme
- 172
- Cevaplar
- 14
- Görüntüleme
- 281
