Metin2 GF Benzeri Server Files

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcsarikaya

Level 3
Konular
11
Online süresi
2mo 11d
Reaksiyon Skoru
80
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
111
MmoLira
6,117
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

......

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Owsap'ın Türklere satışı yok. Güncelleme veya fix vermeyeceğimi düşünerek bir fiyat veriyorum. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
Discorddan konuştuğumuzda böyle bir şey söylemedi, Türklere satışı var, fiyat daha uygun olabilir ama kritik bir hata varsa ve Owsap bunu fixlerse buradan alanın haberi olmadan oyun açmış olacak aynı zamanda teknik destek alamaması da cabası.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Zaten başkasının dosyasını satmaya çalışmanızı doğru bulmuyorum verdiğiniz bilgiler de doğru değil.

Aşağıda da github'a entegre gibi bir ifade kullanmışsınız, sanırım git repolarının nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz, herhangi bir dosya versiyon takibi için github'a yüklenebilir, bunun Metin2 kaynakları ile bir alakası yok.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Almayı düşünen arkadaşların bilgisine.
Metin2*s***r* diye bir platform var, oradan premium üyelik aldığında bu içeriklere ulaşabiyorsun. Bu konuyu açan kişi geçen de trinityi satılığa atmış, trinity de aynı şekilde o platformda var bu owsap filesi gibi. Bu eleman oradaki paylaşılan dosyaları indirip burada satıyor. Aklınca satabilmek için owsap Türklere satış yapmıyor gibi bir yalan söylüyor. Senin gibi ben de kendisi ile konuştum, bilinen bir reseller değilsen satış yapıyor.
X bi siteden premium üyelik almışsın ve oradaki içerikleri burada ki insanlara ücretli bir şekilde satmaya çalışıyorsun. Doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum.

x bir siteden üyelik almadan, x bir kişiden satın aldığım dosyalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)