raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı icon sorunu uiaffectshower yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abdullahaltnbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 410

abdullahaltnbs

Level 5
TM Üye
Konular
36
Çözüm
20
Online süresi
28d 5h
Reaksiyon Skoru
109
Altın Konu
0
Başarım Puanı
119
MmoLira
768
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
71031 Ejderha Tanrı Desteğini Aktif Ettim. Bonusunu Canavarlara Karşı Güç(63) olarak değiştirdim. Çalışıyor.
Fakat sol üst iconlarda aktif olduğu görünmüyor bunu nasıl oraya ekleyebilirim.
uiaffectshower.py ile çok uğraştım bulamadım. Desteğiniz için teşekkürler.

[CODE title="item_proto.txt"]71031 ¿ë½ÅÀÇ Áö¿ø ITEM_USE USE_AFFECT 1 NONE ITEM_STACKABLE | LOG NONE 0 0 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 510 63 20 1800 0 0 0 0 0 [/CODE]

[CODE title="uiaffectshower.py"] MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ATTBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/att_bonus.sub",),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_ATT_BONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/att_bonus.sub",),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_DEFBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_DEFBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/def_bonus.sub",),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_EXPBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_EXPBONUS, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/exp_bonus.sub",),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ITEMBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ITEMBONUS, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/item_bonus.sub",),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_GOLDBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_GOLDBONUS, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/gold_bonus.sub",),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT : (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT,"d:/ymir work/ui/skill/common/affect/critical.sub"),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT : (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/gold_premium.sub"),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MAX_HP_PCT : (localeInfo.TOOLTIP_MAX_HP_PCT, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/gold_premium.sub"),
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MAX_SP_PCT : (localeInfo.TOOLTIP_MAX_SP_PCT, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/gold_premium.sub"),[/CODE]

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
[CODE title="PythonItemModule.cpp"]ARAT;
PyObject * poModule = Py_InitModule("item", s_methods);
İçerisinde APPLY'ler kısmında eklemeye çalıştığınız bonus var mı? varsa eklemeyin yoksa;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "APPLY_RESIST_MAGIC", CItemData::APPLY_RESIST_MAGIC);
Altına ekle.
Örnek;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "APPLY_ATTBONUS_MONSTER", CItemData::APPLY_ATT_BONUS_TO_MONSTER);
[/CODE]

[CODE title="Packet.h"]BONUSU ARAT; CLIENT TARAFINDAKİ BONUS KODUNU YANINA YAZ.
Örnek; Canavarlara karşı güç 53. sayılıyor içeride yoktu ben ekledim.
//POINT_ATTBONUS_UNUSED0, // 53 UNUSED0 (53 te bu vardı yorum satırı yapıp altına ekledim)
POINT_ATTBONUS_MONSTER = 53, [/CODE]
[CODE title="PythonPlayerModule.cpp"]ARAT;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_CRITICAL_PCT"...
[CODE title="PythonItemModule.cpp"]ARAT;
PyObject * poModule = Py_InitModule("item", s_methods);
İçerisinde APPLY'ler kısmında eklemeye çalıştığınız bonus var mı? varsa eklemeyin yoksa;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "APPLY_RESIST_MAGIC", CItemData::APPLY_RESIST_MAGIC);
Altına ekle.
Örnek;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "APPLY_ATTBONUS_MONSTER", CItemData::APPLY_ATT_BONUS_TO_MONSTER);
[/CODE]

[CODE title="Packet.h"]BONUSU ARAT; CLIENT TARAFINDAKİ BONUS KODUNU YANINA YAZ.
Örnek; Canavarlara karşı güç 53. sayılıyor içeride yoktu ben ekledim.
//POINT_ATTBONUS_UNUSED0, // 53 UNUSED0 (53 te bu vardı yorum satırı yapıp altına ekledim)
POINT_ATTBONUS_MONSTER = 53, [/CODE]
[CODE title="PythonPlayerModule.cpp"]ARAT;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_CRITICAL_PCT", POINT_CRITICAL_PCT);

BU BONUSLAR YOKSA EKLE;
PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_ATTBONUS_MONSTER", POINT_ATTBONUS_MONSTER);
PyModule_AddIntConstant(poModule, "ATTBONUS_MONSTER", POINT_ATTBONUS_MONSTER);[/CODE]
[CODE title="root/uiaffectshower.py"]ARAT;
AFFECT_DATA_DICT = {

İÇERİSİNDE BUL
MALL_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED : (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED,

ALTINA EKLE;
MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_ATTBONUS_MONSTER : (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_MONSTER, "icon/item/71031.png"),

## Bende icon/item/71031.png sizde kendinize göre icon yolu belirleyiniz.
######
## TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_MONSTER ' locale_game.txt de yoksa eklemeyi unutma[/CODE]

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri