shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama v5.8 p23

1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

FreeBSD 13.2 & 14.1 64 bit ve Mysql 8.0 & MariaDB 1011 denendi.
Testlerimde kesinlikle en stabil tercih FreeBSD 14.1 ve Mysql 8.0 oldu. 64bit build alma uğraştırıcı bilginiz olsun. Tek tek ölü.cpp temizlemeniz lazım.
grep -r "input_udp.h" /home/s3ll_server/Srcs/Server/game/src gibi komutlarla işlevselliklerine baktım orjinal marty dosyaları değil oynanmış. Bir kaç fixleme yaptım ve sonunda görseldeki tabloya ulaştım. MariaDB hızlı evet ama stabil değil ekleyeceğiniz eklentilerde uyumluluk sorunu çıkabilir işe hakim değilseniz Mysql 8.0 kurun eklentilerde uğraşmazsınız.

Ekli dosyalar

• marty.jpg
    marty.jpg
    450.4 KB · Görüntüleme: 0
  • marty_clean.jpg
    marty_clean.jpg
    650.6 KB · Görüntüleme: 0
hocam bir türlü dosyayı indiremedim yardmcı olur musunuz

kurulum konusunda ücretli veya ücretsiz destek olmak isteyen olursa discord ekleyin mert.000

FreeBSD 13.2 & 14.1 64 bit ve Mysql 8.0 & MariaDB 1011 denendi.
Testlerimde kesinlikle en stabil tercih FreeBSD 14.1 ve Mysql 8.0 oldu. 64bit build alma uğraştırıcı bilginiz olsun. Tek tek ölü.cpp temizlemeniz lazım.
grep -r "input_udp.h" /home/s3ll_server/Srcs/Server/game/src gibi komutlarla işlevselliklerine baktım orjinal marty dosyaları değil oynanmış. Bir kaç fixleme yaptım ve sonunda görseldeki tabloya ulaştım. MariaDB hızlı evet ama stabil değil ekleyeceğiniz eklentilerde uyumluluk sorunu çıkabilir işe hakim değilseniz Mysql 8.0 kurun eklentilerde uğraşmazsınız.
sabitteki 5.8 ile bunun arasındaki farklar nedir sizce?

sabitteki 5.8 ile bunun arasındaki farklar nedir sizce?
bu dosyalar temiz ona göre p23 daha stabil geldi bana şuan üzerinde çalıştığımda p23 üzerine, uyarlamak çok uğraştırıyor. Eğer sıfırdan eklentisiz çok stabil ve hatasız bir başlangıç için kesinlikle p23

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri