shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama v5.8 p23

1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu dosyalar temiz ona göre p23 daha stabil geldi bana şuan üzerinde çalıştığımda p23 üzerine, uyarlamak çok uğraştırıyor. Eğer sıfırdan eklentisiz çok stabil ve hatasız bir başlangıç için kesinlikle p23
ben sabitteki 5.8 i kullanıyorm önemli şeyler varsa fix felan nedir onu bilsem yeter

ben sabitteki 5.8 i kullanıyorm önemli şeyler varsa fix felan nedir onu bilsem yeter
fix yok benim incelediğim bire bir aynı farklılıklar daha çok pack yollarıyla alakalı Mali Multi Language gibi sistemlerin eksikliği var çeviri hataları gibi ikarus ve Mali Multi Language çıkarttığımız bir denklemde birebir aynı p21

fix yok benim incelediğim bire bir aynı farklılıklar daha çok pack yollarıyla alakalı Mali Multi Language gibi sistemlerin eksikliği var çeviri hataları gibi ikarus ve Mali Multi Language çıkarttığımız bir denklemde birebir aynı p21
Ben o 2 sini kullanmiyorm ozaman sknti yok ?

Ben o 2 sini kullanmiyorm ozaman sknti yok ?
sıkıntı yok hocam çalışabilirsin dediğim gibi pack yollarıyla alakalı bir sıkıntın yoksa pack/uscript illa root'un içinde olacak gibi demiyorsan çalışabilirsin

sıkıntı yok hocam çalışabilirsin dediğim gibi pack yollarıyla alakalı bir sıkıntın yoksa pack/uscript illa root'un içinde olacak gibi demiyorsan çalışabilirsin
Uiscript bundakinde kendi packinda goruyor orda rootun icindemi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri