IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama v5.8 p23

1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuya EK olarak arkadaşlar; Extern dosyasının içinde cryptopp ve onun içinde de cryptlib.sln dosyası var. Benim video esnasında gözümden kaçmış, Realese ve Debug liblerinizi buradan derlerseniz daha sağlıklı olur, teşekkürler.

gmake: *** No rule to make target '.obj/Castle.o', needed by '../game_r41023'. Stop.
gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
root@localhost:/usr/game/src/Server/game/src #

build alırken bu hata çıkıyor arkadaşlar çözümü varmı

gmake: *** No rule to make target '.obj/Castle.o', needed by '../game_r41023'. Stop.
gmake: *** Waiting for unfinished jobs....
root@localhost:/usr/game/src/Server/game/src #

build alırken bu hata çıkıyor arkadaşlar çözümü varmı
Extern içindeki lib dosyaların eşleşmemiş hocam. Öncelikle FreeBSD sürümünün clang versiyonuna bir bakmanı tavsiye ederim. Daha sonra da Tools içindeki Extern'den kendine uygun clang+ versiyon ve FreeBSD'ni bulup Server kısmı hariç diğer kısımları sistemine atabilirsin. Server kısmını atınca bazen hata verebiliyor. Ben aynı sistemi şuan FreeBSD 13.5.disc1.İSO'da sorunsuz bir şekilde kurdum, hatta düzenlemelerime başlıyorum yavaş yavaş. Attığım videoda Extern olan bölümlere tekrar gözatmanı tavsiye edebilirim.

[CODE title="Code"]clang --version[/CODE]

item proto mob protoda değişiklik yapınca bu hata çıkıyor arkadaşlar çözümü varmı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 114346.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 114346.png
    52.5 KB · Görüntüleme: 0
item proto mob protoda değişiklik yapınca bu hata çıkıyor arkadaşlar çözümü varmı
Düzenlemeyi excel ile yaparsan sorun yaşamazsın.
Muhtemelen düzenleme yaptığın program protoyu bozuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri