- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
teşekkürler ama game source yüklenmemiş![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 91
- Online süresi
- 5mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 10,445
- DevLira
- 9
sunun kurulumunun kolay versiyonunu atın bareLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 192
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 790
- Altın Konu
- 72
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 17,687
- DevLira
- 24
Eğer sistem sökmeye yeni başladıysan ve kodlama bilgin azsa 5.8 seni biraz zorlar. Marty 5.8 de kodları baya bir değiştirmiş. Uyarlaman gerekiyor çoğu sistemi.O farketmiyor videoyu sorunsuz uygularsanız bir sorun yaşamazsınız. FreeBSD-13.5-RELEASE-i386-disc1 de kullanabilirsiniz ve hiç sorunsuz kurulduğunu garanti edebilirim. Bu aralar sistem sökme ile uğraşıyorum ve bu benim ilk kez yaptığım birşey olduğu için 2 gündür bundaki eksiklerimi anlamaya çalışıyorum o sebeple çok takip edemiyorumBu konuda bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verirse ben de çok memnun olurum. Birçok oyuna entegre edilecek dosyaların linkleri ölmüş veyahut 5.8'e uyum sorunu yaşatıyor (Tanımsız değişkenler vs..) onu çözsem bu sefer root *.py dosyalarında eşleşme sorunu yaşıyorum
![]()
- Konular
- 7
- Online süresi
- 17d 27m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 2,985
- DevLira
- 9
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evet daha önceki dosyalara oranla aralarında baya bir fark oluşuyor ben de bir şekilde değiştirip entegre etmeye çalışıyorum fakat özellikle root uyumsuzlukları yüzünden ekleyemedim desem yeridir. 2 Gündür sadece Multilaunge üzerine uğraştım ama olmadı şimdilik diğer sistemleri eklemeye çalışacağım.Eğer sistem sökmeye yeni başladıysan ve kodlama bilgin azsa 5.8 seni biraz zorlar. Marty 5.8 de kodları baya bir değiştirmiş. Uyarlaman gerekiyor çoğu sistemi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)