- Konular
- 19
- Online süresi
- 10g 43223s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 2,483
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
bir fix yaptım bpas bitirci ile sırası değilde istediğimizi bitirmek için bir düzenleme ve server taraflı "battlepass_players tablosunda oyuncu öldürüğü moblar için kayıt tutmuyordu onun da fixi yaptım gine işin ehli insanlar yorum yapıp konu ya el atarsa güzel olur
bir diğer sorun devam ediyor oda "bpas başlatmadan bpas bitirici ile görev bitiyor ama tabi bpas başlamadığı için görev falan sayılmıyor sadece item kayboluyor onu bulamadım" ama bunun envanter sağ clilck için bir düzenlee var ama buton için yok
bir diğer sorun devam ediyor oda "bpas başlatmadan bpas bitirici ile görev bitiyor ama tabi bpas başlamadığı için görev falan sayılmıyor sadece item kayboluyor onu bulamadım" ama bunun envanter sağ clilck için bir düzenlee var ama buton için yok
NewBattlePass.cpp:
auto CNewBattlePassManager::EndMission(LPCHARACTER ch, const uint8_t missionIdx) -> void {
if (!ch || !ch->GetDesc()) { return; }
if (missionIdx > m_vecBattlePassMissions.size()) { return; }
const auto& vec = m_vecBattlePassMissions[missionIdx];
for (const auto& [vnum, count] : vec.m_vecItemRewards)
{
if (vnum == 0) { continue; }
ch->AutoGiveItem(vnum, count);
}
for (const auto& [aff, val] : vec.m_vecAffReward)
{
if (aff == 0) { continue; }
ch->AddAffect(AFFECT_BP_START_IDX + missionIdx, aApplyInfo[aff].bPointType, val, AFF_NONE, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, false);
}
auto* pInfo = ch->GetBattlePassInfo();
if (pInfo && missionIdx < pInfo->vecBattlePass.size())
{
pInfo->vecBattlePass[missionIdx].first = GetMissionValue(missionIdx);
pInfo->vecBattlePass[missionIdx].second = true;
}
ch->SaveBattlePassInfo(); // ?? JSON dosyasına kaydetme işlemi bu satır!
}
- Konular
- 0
- Online süresi
- 26185s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 22
- TM Yaşı
- 11 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 617
- DevLira
- 0
Eline sağlık, güzel bir paylaşım olmuş 

- Konular
- 40
- Online süresi
- 1ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 4,243
- DevLira
- 6
görevleri tamamlayın sonra reboot atın tekrar aynı görevi tamamlayabiliyorsunuz bunda böyle bi sorun vardı görevi tamamladıktan sonra buton ve bitiriciyi deaktif etmek gibi bişey olsaydı güzel olurdu
- Konular
- 1,251
- Online süresi
- 3ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 3,793
- Altın Konu
- 521
- Başarım Puanı
- 274
- TM Yaşı
- 2 Yıl 24 Gün
- MmoLira
- 129,611
- DevLira
- 450
Teşekkürler.
- Konular
- 19
- Online süresi
- 10g 43223s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 60
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 2,483
- DevLira
- 18
aslında uyarı vermesi lazım "bu görevi bitirdiniz" diye,ama paylaştığıma pişman oldum bu sistemi 4 5 tane sorununu buldum senin dediğin sorunda muhatemelen server taraflı kayıt etmeme sorunundan kaynaklı olabilr diğer sorunları saymak gerekirse şunlar;görevleri tamamlayın sonra reboot atın tekrar aynı görevi tamamlayabiliyorsunuz bunda böyle bi sorun vardı görevi tamamladıktan sonra buton ve bitiriciyi deaktif etmek gibi bişey olsaydı güzel olurdu
1: istediğimiz görevleri quideki buton "bitirdin hatası veriyor" ile bitiremyoruz sistem kendi sıra sıra ile bitiriyor
2 : bpass görev başlatmadan bitirici ile quiden buton ile görevi başlatmaya kalkarsak görevi bitirmeye çalışıyor ama bitiremyior çünkü görev başlmadı ama envanterden item kayboluyor
3:bpas bitirici ile görevi bitirdikten sonra server taraflı kayıt etme sorunu var
4: önrek veriyorum : gölge metninden 1000 adet kesilcek ve oyuncu 50 adetini kesti ve çıktı o kesitği 50 adet server tarafını kayıt ediliyormuyor (3 ve 4) sorunlar önemli sorunlar reboot attıksan sonra gitme sebebi bence bu.
5: örnek veriyorum serverde tüm oyuncular görevleri bitirdi ve adminden yeni görevler istedi yeni.yeni görevler geliyor fakat daha önceki görevlerdeki affect ler halen oyuncnular üzerinde duruyor görev ile affeth lerinde silinmesi gerekiyor
benin buluduğum 5 sorun bu dahada üstünde çalışıyorum bakalım aşırı sorunlu bir sistem ama forumdaki dev arakdaşlar bu sorunu çözler umuarım.