Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Battle Pass Sistemi 2025-05-31

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

hayırlı geceler herkese BattlePass Sitemi paylaşmak istiyorum BAZI kütüphaneler "arat" "yapıştır" şekline değil siz defineyi aratıp "ENABLE_NEW_BATTLE_PASS" gerekli yerlere ekleme yaparsınız.

sanırım bir tane sorunu var "görev bitirici ille istediğimiz görevi bitiremiyoruz" sırası ile bitiriyor bunu çözen olursa güzel olur

şimdiden iyi kullanımlar :)

paylaşım için teşekkürler normalde bu sistemde istediğin görevi bitiriyordun diye bliyorum

paylaşım için teşekkürler normalde bu sistemde istediğin görevi bitiriyordun diye bliyorum
Denedim olmuyor maalesef

Birde diye sorunu bpas başlatıcı ile görevi başlatmadan bpass bitirici ile qui den görev bitir deyince görevi bitirmeye çalılıyor ve envanterden item kayboluyor ama görevi saymıyor. Bu durum envanterde sağ click atarken uyarı veriyor ama quiden bitirmeye çalışırsak dediğim sorun oluyor

Denedim olmuyor maalesef

Birde diye sorunu bpas başlatıcı ile görevi başlatmadan bpass bitirici ile qui den görev bitir deyince görevi bitirmeye çalılıyor ve envanterden item kayboluyor ama görevi saymıyor. Bu durum envanterde sağ click atarken uyarı veriyor ama quiden bitirmeye çalışırsak dediğim sorun oluyor
kurarsam sistemi fixler konuna dahil ederim hocam

Paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri