melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Battle Pass Sistemi 2025-05-31

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan texas134333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hayırlı geceler herkese BattlePass Sitemi paylaşmak istiyorum BAZI kütüphaneler "arat" "yapıştır" şekline değil siz defineyi aratıp "ENABLE_NEW_BATTLE_PASS" gerekli yerlere ekleme yaparsınız.

sanırım bir tane sorunu var "görev bitirici ille istediğimiz görevi bitiremiyoruz" sırası ile bitiriyor bunu çözen olursa güzel olur

şimdiden iyi kullanımlar :)

paylaşım için teşekkürler normalde bu sistemde istediğin görevi bitiriyordun diye bliyorum

paylaşım için teşekkürler normalde bu sistemde istediğin görevi bitiriyordun diye bliyorum
Denedim olmuyor maalesef

Birde diye sorunu bpas başlatıcı ile görevi başlatmadan bpass bitirici ile qui den görev bitir deyince görevi bitirmeye çalılıyor ve envanterden item kayboluyor ama görevi saymıyor. Bu durum envanterde sağ click atarken uyarı veriyor ama quiden bitirmeye çalışırsak dediğim sorun oluyor

Denedim olmuyor maalesef

Birde diye sorunu bpas başlatıcı ile görevi başlatmadan bpass bitirici ile qui den görev bitir deyince görevi bitirmeye çalılıyor ve envanterden item kayboluyor ama görevi saymıyor. Bu durum envanterde sağ click atarken uyarı veriyor ama quiden bitirmeye çalışırsak dediğim sorun oluyor
kurarsam sistemi fixler konuna dahil ederim hocam

Paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri